Mama achter de webwinkel : Eva den Doelder (Rondom Eva)

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Ook tijdens zwangerschap en borstvoeding wil je er natuurlijk mooi uit zien. Je lichaam verandert snel en krijgt prachtige rondingen. Maar vaak is het heel moeilijk om bijpassende lingerie te vinden. Het moet niet alleen praktisch zijn maar liefst ook mooi en betaalbaar. Eva had dezelfde ervaring tijdens haar zwangerschap. Zij kon niet meteen mooie en bijpassende zwangerschapslingerie en borstvoedingsbeha`s vinden. Om andere vrouwen te helpen heeft Eva een webwinkel opgericht waar je veel verschillende merken voor elke smaak en portemonnee kunt vinden.
Even voorstellen : Eva den Doelder !

Kun je iets meer vertellen over jezelf ?

Mijn naam is Eva den Doelder en naast mama van twee heerlijke meisjes van 1 en 3 jaar ben ik de trotse eigenaar van Rondom Eva, gestart in 2011. Eva is niet alleen mijn eigen naam, maar staat ook voor “de vrouw”. Tijdens je zwangerschap krijgt je lichaam prachtige rondingen, je bent dan op en top vrouw! Om je op en top vrouwelijk te voelen heb ik op mijn website een prachtige collectie bijeengebracht om je daar bij te helpen. Alles Rondom een mooie zwangerschap en borstvoedingstijd vind je hier. Kortom; Rondom Eva!

Hoe kwam je op het idee van Rondom Eva ? Wat is verhaal hierachter?

Ik heb altijd al kunnen genieten van het kopen van mooie lingerie, mijn maat hangt er meestal niet bij in de grote warenhuizen, dus was gewend om naar de betere lingeriespeciaalzaak te gaan. Toen ik zwanger was van mijn eerste zat deze fijne lingerie op een gegeven moment niet meer lekker.
Trots op mijn veranderende lichaam stapte ik dan ook de lingeriezaak binnen; ik had een goede zwangerschapsbeha nodig. De dame in de winkel kon me welgeteld twee modelletjes laten zien; wit met een zwart bloemetje en zwart met een wit bloemetje. Hier werd ik niet vrolijk van. Dan maar gaan kijken bij de babyspeciaalzaak; hier vond ik al wat meer keuze, maar niet mijn maat; met een harde klap viel ik toch even van mijn roze wolk af!
Vastbesloten als ik was over het geven van borstvoeding vond ik dat ik daarom ook wel wat moois verdiende; mijn kindje zou een goede start krijgen door de borstvoeding en ik zou bovendien veel geld uitsparen door geen kunstvoeding te gaan geven. Waarom is er dan in een goede winkelstraat niet iets fraais te vinden voor dat wat door de natuur zo mooi is geregeld?
In mijn zoektocht naar mooie én goede zwangerschapslingerie ben ik op prachtige merken gestuit die voor elke smaak, maat en portemonnee prachtige lingerie bieden waar je tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode behoefte aan hebt. Omdat je er als (aanstaande) mama op alle momenten graag goed uitziet hebben we daarnaast ook een prachtige collectie badmode, nachtmode en sieraden. Hiermee maak ik je zwangerschap en borstvoeding nóg mooier!

Wat vond je het leukste aan het opzetten van je webwinkel? En het moeilijkst?

Het leukste vind ik nog steeds om mooie producten te vinden waar (aanstaande) moeders blij van worden. Daarnaast heb ik door dit werk ook al heel veel bijzondere vrouwen leren kennen.

Hoe stel je je collectie samen? Waar haal jij je inspiratie vandaan? Wat is jouw favoriete merk?

Tijdens de speurtocht die ik allereerst voor mezelf deed vond ik een aantal mooie merken zoals Cache Coeur en Cake Lingerie. Beide hebben een prachtige basiscollectie maar komen ook ieder jaar met prachtige nieuwe items. Vorig jaar voegden we de sieraden van Jellystone Designs toe die ideaal zijn voor mama’s. Ze zijn niet alleen mooi en kleurrijk, maar dienen ook als bijtspeeltje voor je kindje. Hartstikke handig dus voor hippe mama’s!
Op dit moment zijn we druk bezig met de introductie van een nieuw merk dat nog niet in Nederland bekend is. Ik ben er van overtuigd dat heel veel mama’s straks blij zijn met deze producten! Als je ons op facebook of Twitter volgt ben je als eerste op de hoogte van deze bijzondere producten!

Jij ben een moeder, vrouw en momtrepreneur. Hoe combineer je werk en privé? Hoe ziet bij voorbeeld je werkdag uit?

Een van de redenen voor mij om mompreneur te worden is juist dat ik straks zelf op het schoolplein kan staan. Nu gaan de meisjes 3 dagen in de week naar een gastouder, de dagen dat ze thuis zijn staat de laptop overdag niet aan en kunnen we heerlijk samen dingen doen, een luxe die niet alle mama’s kennen. In plaats van overdag werk ik dus vaak nog een paar uurtjes ’s avonds als de dames in bed liggen, maar dat heb ik er heel graag voor over! Op dit moment worden er heel veel herfstblaadjes verzameld en tekeningen voor Sinterklaas gemaakt (ruim op tijd met dank aan de supermarkten die al zo vroeg pepernoten in de winkel leggen)

Waar ga je altijd met je kinderen heen in je eigen woonplaats? Wat is bij voorbeeld je favoriete speelplek, park of restaurant ? En waarom?

Mijn meisjes zijn nog erg jong (1 en 3) en vinden het vooral leuk om mee op pad te gaan. Een fietstochtje naar de supermarkt vinden ze bijvoorbeeld al geweldig! Peuter gaat ook erg graag naar de bibliotheek en de speeltuin, deze zitten allebei in de buurt, dus deze staan vaak op het programma op mijn mamadag.

Wat vind je leuk in het runnen van je eigen business?

Het leukste is dat ik op allerlei manieren mijn cerativiteit kwijt kan, in mijn blogs, de inrichting van mijn webshop, de communicatie enzovoort. Daarnaast vind ik het ook geweldig hoeveel mooie mensen ik door mijn bedrijf al heb mogen leren kennen en hoe veel ik in die tijd al heb kunnen leren.

Als je je leven zou kunnen terugdraaien, wat zou je dan anders hebben gedaan?

Niets, er zijn geen zaken waar ik spijt van heb.

Hoe zie je Rondom Eva over 2-3 jaar?

Als dé plaats voor zwangeren om hun zwangerschap nóg mooier te maken en het bedrijf dat mij als mama in de gelegenheid stelt om van mijn dochters te genieten.

Welk advies zou je moeders mee willen geven die ook hun eigen webwinkel willen starten?

Wacht niet te lang en begin, de meeste zaken leer je wanneer je bezig bent. Doe goed navraag voor je met een partij in zee gaat en bovenal geniet van de mooie reis!


Website : www.rondomeva.nl
Twitter: twitter.com/RondomEva
Facebook : www.facebook.com/RondomEva

Andere bezoekers vonden dit ook interessant:

Mama achter de website: Mirjam van Rijn (Uktuktuk.nl)
Mama achter de webwinkel : Daphne Engelke ( Be-Flowerd.nl )
Mamas achter de webwinkel : Ellen en Annelies Blom (Juffrouwblom.com )
Mama achter de webwinkel : Janita Dijkstra (Boefjespost.nl)
Mama achter het boek : Diana Koster (Perfecte Moeders bestaan niet)
Mama achter de webwinkel : Mirjam van Vliet ( Happybellys.nl )
Mama achter het boek : Irene Easton (MOE is MOE maar voldaan)
Mama achter de webwinkel: Mariska Messink (VillaKaatje.nl)
Mama achter de weblog: Mariska Hidding-vd Meer ( Meer Mariska )
Mama achter de business : Natalie van Gelder (Baby Sensory Nederland)
Mama achter de webwinkel: Anita den Besten (Prematuur.nl)
Mama achter de webwinkel : Joke Feddema (Knuffels à la carte)

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety