Over Moms and the City

Moms and the City is dé website voor zwangeren en vrouwen met een kinderwens!

Moms and the City is dé website voor zwangeren en vrouwen met een kinderwens!

De zwangerschap is voor veel vrouwen een bijzondere maar ook spannende tijd vol met onzekerheden. Groeit mijn kindje wel goed? Welke hapjes moet ik laten staan? Kan ik nog vrijen met mijn partner? Het is maar een kleine greep uit de vele vragen waarmee je tijdens je zwangerschap kan worstelen. Antwoorden op al die vragen en handige tips vind je op Momsandthecity.nl.

Ruim twee jaar ben ik, Viktoriya van Schaik, bezig geweest met de ontwikkeling van deze site. Ik ben moeder van drie lieve, ondeugende jongens: Andreas, Gabriel en Christiaan.
Tijdens mijn eerste zwangerschap (van Andreas) had ik veel vragen waar ik niet gemakkelijk een antwoord op kon vinden. Dat maakte mij soms onzeker. Om andere te helpen meer te genieten van hun zwangerschap wilde ik iets doen met mijn ervaringen.

Samenwerking deskundigen

Tijdens mijn zwangerschappen heb ik veel op internet gezocht naar informatie. Die vond ik verspreid over vele verschillende websites. Dat is niet overzichtelijk en daarbij kwam dat ik niet altijd wist of de informatie wel juist is. Daarom heb ik mijn eigen ervaringen gebruikt om een website te maken waar zwangeren antwoord krijgen op al hun vragen. De betrouwbaarheid van deze informatie wordt gewaarborgd door de vele experts waarmee ik samenwerk. Experts op het gebied van: borstvoeding, draagdoeken, verzorging van baby’s en postnatale depressie.

Doe mee

Viktoriya: Moms and the City wil een portal zijn voor en door (aanstaande) moeders. Ik wil moeders en deskundigen samenbrengen. Zo bouwen we samen aan een leuke, informatieve en interactieve site. Een plek bovendien om in contact te komen met anderen. Ook jouw hulp is welkom! Wil jij je ervaringen delen of heb je een bijzondere ervaring, mail me dan, info@momsandthecity.nl

BlogSociety