Digitaal opgroeiboekje viert 1-jarig bestaan.

RSS feed van 'ik ben zwanger'

De innovatieve app YourAppic, waarmee ouders bijzondere momenten van hun kind vastleggen in hun eerste levensjaren, bestaat één jaar. En dat wordt gevierd. Wie deze week de app download kan ‘m twee jaar volop gebruiken voor de prijs van een jaar.

Geboren uit behoefte

Geboren uit behoefte

Veel ouders herkennen het vast. Het voornemen om alle bijzondere gebeurtenissen van je kind goed vast te leggen en op te schrijven. Eerste woordjes, stapjes, hapjes, noem het maar op. Maar ergens gaat het mis. Geen tijd, geen zin, te veel gedoe, excuses genoeg. Zo jammer, want het is zo leuk voor later. Uit die behoefte is vorig jaar YourAppic geboren. Een app die wel al die bijzondere baby- en kind momenten vastlegt. En ook nog eens heel eenvoudig.

Uniek opgroeiboekje

De app zorgt naast gemak, vooral voor inspiratie bij het maken van een persoonlijk opgroeiboekje. Via de app kun je veel opdrachten uitvoeren, zodat er na ieder jaar een overzichtelijke digitale tijdlijn ontstaat. Deze kan de gebruiker vervolgens zelf exporteren of op de server van YourAppic laten staan. Het allerleukste van het bijhouden is natuurlijk dat een kind later als volwassene een uniek opgroeiboekje heeft van zijn eerste levensjaren. Met alles er op en er aan: teksten die door ouders zijn geschreven, foto’s, video- en geluidsfragmenten.

YourAppic gaat verder

De opdrachten uit de app zijn samen met kinderpsychologen, orthopedagogen en ouders bedacht, zodat de ontwikkeling van een kind goed verwerkt is in de opdrachten. Ook is er de mogelijkheid om als ouder vragen over je kind te beantwoorden. Met als resultaat dat een kind later een waardevol inkijkje heeft in je eigen leven. Er is zelfs de mogelijkheid om een slaapliedje in te zingen, zodat het kind dit later met één druk op de knop kan terug luisteren. YourAppic gaat verder dan een foto van de zwangere buik of echo. Het laat juist zien hoe iemand is geworden zoals hij is.

Kraamcadeau

Naast dat de app leuk is voor (aanstaande) ouders en grootouders, is YourAppic ook een fijn kraamcadeau. Via yourappic.nl/kraamcadeau is er de mogelijkheid om een voucher te bestellen en te printen. En omdat het z’n abstract cadeau is, is er extra zorg besteed aan het design van de voucher.

YourAppic is te downloaden via de App- en Playstore.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety