Drink in the Box vervangt wegwerpdrinkpakje

RSS feed van 'ik ben zwanger'

In veel schooltassen zitten ze: de drinkpakjes voor het 10-uurtje of de lunch. Niet alleen zorgt dit voor bergen afval, maar ook dat kinderen veel suiker binnenkrijgen. Door ze Drink in the Box mee te geven, kies je voor een gezond en milieuvriendelijk alternatief.

Drink in the Box (DIB) is een gezonde vervanger van het wegwerpdrinkpakje, waarin gemiddeld al gauw zo’n vier suikerklontjes zitten en verse vitaminen ontbreken. Met de DIB kun je juist eindeloos variëren. Van water, al dan niet met vers fruit, tot zelfgemaakte ijsthee of melk. Super gezond!

Naar school

Roze, oranje, groen en blauw: de vrolijk gekleurde DIB’s gaan graag mee in de schooltas. Zowel bij jongens als bij meisjes. Er zijn twee formaten: de normale 0,23 ml en de grotere 0,35 ml. Allebei zijn ze eindeloos herbruikbaar, vaatwasbestendig en lekvrij. Aan de bovenkant zit een afsluitbaar klepje en een rietje. En de box heeft een drukknop. Dat maakt het niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens extra leuk.

Geen geknoei op de (achter)bank

De Drink in the Box is niet alleen handig voor op school(reis), ook thuis en onderweg bewijst hij z’n dienst. Wanneer je kind even lekker op de bank tv kijkt bijvoorbeeld of ’s nachts voor naast het bed. Ook onderweg tijdens een lange vakantierit is de DIB een uitkomst. Geen geknoei en gestress meer met pakjes en bekers op de achterbank. Maar een stevige, lekvrije, opnieuw af te sluiten Drink in the Box.

Gekoeld drankje

Gekoeld drankje

En wil je het drankje tijdens een zomerse picknick, autorit of schoollunch lekker koel houden? Dat kan met de Ice on the Box: een icepack die je bewaart in de vriezer en om de gevulde DIB heen kan schuiven. Dankzij het houdertje aan de onderkant glijdt hij er niet van af en blijft je drankje (ook melk!) heerlijk koud.

Handige snackbox

Naast een gezond drankje geef je met de Snack in the Box nu ook heel gemakkelijk een gezonde snack mee naar school, sport of onderweg. In de box passen bijvoorbeeld koekjes, stukjes fruit, rozijntjes en kaasblokjes. De box heeft twee aparte vakjes voor verschillende snacks en twee pop-up dekseltjes om de snacks makkelijk in de hand te schudden. Verkruimelde koekjes en geplet fruit is voortaan verleden tijd!

Duurzaam

De doorzichtige Drink in the Box – je ziet wat je drinkt – en Snack in the Box zijn gemaakt van TRITANTM en beide vrij van BPA en ftalaten. Deze duurzame producten gaan zeker 1500 wasbeurten bovenin de vaatwasser mee. Meer informatie over deze producten en een (video)handleiding voor zorgvuldig gebruik is te vinden op www.drinkinthebox.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety