Yura Boerma Coach voor moeders

Yura Boerma

Yura Boerma van MAMcoaching is dé coach gericht op mama-thema’s zoals: een betere balans tussen werk & gezin, minder moeten en minder ballen in de lucht houden, meer energie en meer me-time creëren, zonder schuldgevoel keuzes maken, etc. Zij inspireert moeders als balans- en wandelcoach door inzicht te geven in hun energie- en keuzemanagement. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige als mama van twee kinderen (2002 en 2006). Van origine is Yura antropoloog (gedragswetenschapper), dat betekent dat zij met een onbevooroordeelde blik naar mensen kijkt en oog heeft voor ieders persoonlijke ontwikkeling als moeder, partner, werknemer, vriendin, dochter, mantelzorger, etc. én als zichzelf! Yura Boerma werkt voor particulieren en bedrijven. Neem eens een kijkje op haar website: www.mamcoaching.nl

 • Hoe kan ik stoppen met piekeren en meer rust krijgen?

  Kun jij af en toe ook zo wikken en wegen? Ben je een echte piekeraar of twijfel je vaak? Dit kan vooral voorkomen bij het maken van keuzes.

  Lees verder »
 • Door mijn drukke leven staat mijn hoofd nooit stil. Wat kan ik doen om makkelijker in slaap te vallen?

  Er komen heel wat moeders bij mij die er alles voor zouden geven als ze meer rust in hun hoofd konden hebben. Ze lopen rond met rondtollende gedachten over wat ze allemaal nog moeten doen vandaag. Of morgen… Misschien ook herkenbaar voor jou?

  Lees verder »
 • Ik heb vaak het gevoel dat ik tekort schiet als moeder. Wat kan ik hieraan doen?

  Veel moeders die bij mij komen voor een gesprek hebben het idee er altijd te ‘moeten’ zijn voor hun kinderen. En dat is helemaal niet zo gek, want vaak heeft het te maken met het gevoel van controle hebben over je leven, inclusief dat van je kinderen.

  Lees verder »
 • Hoe zorg ik voor meer tijd voor mezelf?

  Herken je dit: je wilt meer tijd voor jezelf, maar je voelt je daar schuldig over. Want tja, je hebt nog zoveel te doen in huis, je moet eigenlijk nog wat werk afmaken, je kind(eren) vraagt aandacht en je partner merkt niet eens hoe druk je bent. Dus je gaat maar door en neemt geen rust: ‘eerst even dit, dan nog dat en dan ga ik echt iets voor mezelf doen’. Hoe vaak sta je zelf niet op de laatste plaats van je to-do lijst en kom je uiteindelijk tot niets, omdat je te moe bent of omdat het al te laat is?

  Lees verder »
 • Spitsuur: hoe manage ik dit?

  Met kleine kinderen beleef je als moeder de spitsuurfase in je leven: ’s ochtends vroeg opstaan, zorgen dat je kinderen zijn aangekleed, met elkaar ontbijten of de borst/fles geven, naar de opvang of school rijden en vervolgens naar je werk. Pffff… en ’s avonds volgt de hele riedel weer, maar dan andersom. Hoe ga je hiermee om, zodat deze tijd niet voelt als ‘overleven’?

  Lees verder »
Ouders van Nu boxen 120x600 gif
BlogSociety