Winter Wonder Park: het leukste dagje uit tijdens de kerstvakantie

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Van zaterdag 20 december t/m zondag 4 januari vindt de eerste editie van Winter Wonder Park plaats in attractiepark Duinrell. In Winter Wonder Park, dat georganiseerd wordt door de merken van Sanoma, SBS en Duinrell, kunnen bezoekers zich laten betoveren door een winterse wonderwereld vol lichtjes en dennenbomen. Daarnaast kunnen ze genieten van eindeloos veel attracties en leuke activiteiten in een sfeervol winterdecor. Kortom, Winter Wonder Park is het leukste dagje uit in de kerstvakantie!

Activiteiten voor het hele gezin

Tijdens Winter Wonder Park kun je van alles zien, doen en beleven. Bezoekers kunnen op de foto met de Kerstman of een bijzondere auto, aanschuiven bij de familie-knutseltafel of een bezoekje brengen aan de levende kerststal. Bij het wenspad kan een wens worden gedaan, er is een GPS-speurtocht en bij het kampvuur kunnen marshmallows geroosterd worden.

Bekende SBS6 artiesten in dagelijkse SBS6 Wintershow

Ook wordt er meerdere keren per dag de SBS6 Wintershow georganiseerd met gastoptredens van bekende SBS6 artiesten. Zangeres Sita (bekend van Disney Channel) presenteert en zingt.

Attracties

Speciaal voor deze editie opent Duinrell voor de eerste keer haar deuren in de kerstvakantie en kunnen bezoekers hun hart ophalen in de meest uiteenlopende attracties zoals de carrousel, de indoorspeeltuin, achtbanen Falcon of Dragonfly, de zweefmolen, de Kikkerachtbaan of het Kikkerreuzenrad. Plezier voor jong en oud!

Aanvullende informatie over Winter Wonder Park

Openingstijden: Winter Wonder Park is van zaterdag 20 december t/m zondag 4 januari dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Entreeprijs: de toegang is € 16,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar betalen €13,50 p.p. Kinderen tot twee jaar krijgen gratis toegang. Vroegboekkorting: bij toegangskaarten die vóór 20 december online worden gekocht ontvangt de bezoeker een gratis parkeerkaart t.w.v. €6,50 (zo lang de voorraad strekt)

Adres: Duinrell 1, Wassenaar (afslag Attractiepark).

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety