Winnaars Baby Innovation Award 2014!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Eindelijk is het zover! Na het tellen van alle stemmen zijn de winnaars van de Baby Innovation Award 2014 bekend. Het was in sommige categorieën een nek-aan-nekrace met zelfs een dubbele winnaar in de categorie Care. Een record aantal stemmen dit jaar (15.000!) laat zien dat moeders in heel Nederland bewust op zoek zijn naar veilige en innovatieve babyproducten. Volgens organisator Carola Siksma-Ruiters neemt de belangstelling voor de Award jaarlijks toe mede dankzij de samenwerking met partners als de Negenmaandenbeurs en Ouders van Nu.

Winnars

In de categorie Mobility won de Mutsy IGO, de nieuwste kinderwagen van Mutsy. Het IGO frame vouwt zeer compact op en heeft een uniek ergonomisch verstelbaar zitje. De zeer lichte reiswieg van EPP schuim weegt slechts 3,4 kilo!

De winnaar van de categorie Travel & Safety is de Pippi-carrier van Kleine Dreumes. Dankzij deze universele drager past ieder autostoeltje veilig op winkelwagens. Makkelijk opvouwbaar en compact.

In de categorie Feeding won de GelWire voedingsbeha van Carriwell. Waar metalen beugels kunnen zorgen voor afgeknelde melkkliertjes en borstontstekingen, geeft de revolutionaire gelbeugelbeha dezelfde steun maar het comfort van een zachte, naadloze beha.

In de categorie Care zijn er maar liefst 2 winnaars. De Neckerchew van ISI Mini is een slab en bijtring ineen. Zo heeft de baby met doorkomende tandjes altijd een schone bijtring en blijven kleertjes droog tijdens het sabbelen en Pretura-Shnuggle-badbijten.

De tweede winnaar in deze categorie is het Shnuggle babybad van Pretura. In dit ergonomische badje kan het kindje niet onderuit zakken. Het speciale materiaal houdt het badwater langer warm en voelt comfortabel aan. De handige schenktuit maakt leeggieten makkelijk.

In de categorie Furniture & Decoration behaalde het Grow Up Bed de meeste stemmen. Twee bedden voor de prijs van een! Ouders kunnen het ledikant later aanpassen naar een groot bed waardoor dit duurzame bed jaren meegaat.

Tot slot de winnaar in de categorie Toys: de Weerol van Co&Co is een veelzijdig en duurzaam stuk speelgoed dat als kruiwagen, loopkar en duwwagen kan functioneren. Het groeit met het kind en de verschillende speelfases mee.

Het consumentenpanel wees de BuggyBar van Dooky, Xplorys als winnaar aan voor de Ouders van Nu Award.

Meer informatie vind je op www.babyinnovationaward.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety