Win kaarten voor Disney On Ice!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Disney On Ice presents Magical Ice Festival!

Mickey Mouse en Minnie Mouse brengen de meest magische momenten uit het Disney koninkrijk in de kerstvakantie naar Utrecht en Amsterdam met Disney On Ice presents Magical Ice Festival! De kaartverkoop voor de shows in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI is al gestart!

Grappige optredens van favoriete Disney figuren vormen het decor voor de verhalen van de prinsessen Ariel, Rapunzel en Belle en een speciaal optreden van Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden! Het publiek reist mee naar de Noorderberg met de hilarische sneeuwman Olaf, de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven als zij de zusjes helpen in een verhaal vol actie, avontuur en magie.

Disney On Ice presents Magical Ice Festival is van 23 t/m 31 december te beleven in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl

Winactie

Moms and the City mag van Disney on Ice 4 kaartjes weggeven voor de openingsshow in Utrecht op dinsdag 23 december. Wil jij naar de spectaculaire show van Disney On Ice ? Doe mee met onze winactie.

Hoe do je mee?
1.Like Moms and the City on Facebook. Delen is niet verplicht! Maar mag natuurlijk wel! Dat vinden wij leuk!
2.Deel deze winactie via Twitter!

Deze winactie loopt af op Maandag 29 September 2014. Op Dinsdag 30 September maken wij de winnar bekend!

a Rafflecopter giveaway

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety