Veilig kinderfilmpjes online kijken

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Via de online filmpjes website kindertube.nl kunnen kinderen veilig kinderfilmpjes kijken. Elk kinderfilmpje wordt gecontroleerd op kindvriendelijkheid. Op veel video websites kunnen kinderen ook filmpjes bekijken die minder geschikt zijn voor kinderen. Op de website KinderTube is dit zo veel mogelijk ingeperkt en blijven de kinderen op de kinderTube website.

Peuters en kleuters

Op de website wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van tekst en worden categorieën en kinderfilmpjes via een plaatje afgebeeld. Kinderen kunnen op een plaatje klikken om een kinderfilmpje af te spelen.

Touch screen computers

Via een touch screen computer is de website nog makkelijker voor kinderen. Doordat er geen muis nodig is kunnen kinderen op het scherm drukken om een categorie of kinderfilmpje te kiezen.

Tablets en mobiele telefoons

De website www.kindertube.nl is geschikt voor alle tablets en mobiele telefoons. Kinderen kunnen op een tablet en mobiele telefoon op een simpele manier kinderfilmpjes kijken.

Peuters, kleuters en schoolgaande kinderen

De website is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Voor schoolgaande kinderen die al kunnen lezen en schrijven is er een zoekveld waar kinderen zelf kinderfilmpjes kunnen zoeken en afspelen.

Aanbod kinderfilmpjes

Op kindertube.nl staan meer dan 3000 kinderfilmpjes.
De hedendaagse tekenfilms zijn allemaal te vinden op de website.
Wilt u oude herinneringen ophalen of uw eigen kinderen laten zien waar u vroeger naar keek? Op KinderTube kunt u ook kinderfilms van vroeger bekijken.

Bron: Nieuwsbank.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety