Uitstapjes: Minecraft at the Museum!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Vanaf 15 juli kun je net als 100 miljoen anderen wereldwijd de wondere digitale LEGO-wereld van Minecraft ontdekken in MOTI`s interactieve game-omgeving Minecraft at the Museum!

Minecraft is zowel een spel als een bouwomgeving, waarin spelers individueel of samen een digitale wereld bouwen met een LEGO-achtige blokkensysteem. Het spel is al vanaf zijn release in 2011 een enorme rage onder kinderen, tieners en volwassenen. In vijf jaar tijd heeft de game al een ware cultstatus weten te bereiken. Minecraft at the Museum is een perfecte combinatie van analoog en digitaal speelveld: digitaal bouwen is teruggebracht naar de basis en hierdoor zo toegankelijk dat iedereen het kan spelen.

In MOTI, Museum of the Image in Breda, kun je zowel online als offline kennismaken met de wereld van Minecraft. Minecraft at the Museum is een interactieve speelomgeving, die niet alleen heel leerzaam voor jong & oud is, maar vooral ontzettend cool om te ervaren! Wil je met een groep komen Minecraften in MOTI? Geen probleem! Neem contact op met het museum via info@motimuseum.com voor meer informatie.

Minecraft at the Museum opent met een groot Minecraft feest op woensdag 15 juli! Kom met je familie en vrienden naar MOTI en maak kennis met de iconische videogame. Je kunt meteen spelen: neem je eigen device mee en ervaar Minecraft at the Museum! Iedereen is welkom, dus reserveer snel een plaats bij de opening via info@motimuseum.com.

In de herfstvakantie vindt op woensdag 28 oktober in MOTI een Minecraft wedstrijddag plaats! Bouw een object in Minecraft en beoordeel elkaars creaties. Wil je er bij zijn? Houd de website van MOTI in de gaten voor meer informatie over deze coole dag!

MOTI, Museum of the Image in Breda is hét museum voor beeldcultuur. We leven vandaag de dag in een wereld waarin we worden overspoeld met allerlei beelden. MOTI stelt zich daarom continue de vraag: wat doe jij met beeld en wat doet beeld met jou? Via tentoonstellingen, symposia, publicaties en de vaste collectie richt MOTI zich op relevante ontwikkelingen binnen de beeldcultuur op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Hierdoor is het museum een creatieve ontmoetingsplek voor kunstenaars en beeldmakers van nu. MOTI hoopt in het museum jong en oud kennis te laten maken met het fenomeen beeldcultuur.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety