Trends : Als de lente komt!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

De nieuwste versie van de Stokke® Scoot™ kinderwagen arriveert in de lente van 2015 en zal in twee nieuwe, frisse kleuren beschikbaar zijn. De features van de kinderwagen zijn legio: zo kent de Stokke® Scoot™ grote met foam gevulde rubberen banden, een verstelbare duwbeugel, verschillende zitposities en een grote zonnekap met veel ventilatiemogelijkheden.

Stokke introduceert de Stokke® Scoot™ in de kleuren Soft Pink en Aqua Blue. De pastelkleuren worden gecombineerd met een subtiel detail van Grey Melange in de zonnekap. Modern en toch klassiek: pastelkleuren zijn populair en ideaal voor een zonnige dag.

Voor wie een tikkeltje eigenzinnigheid aan zijn kinderwagen wil toevoegen, komt Stokke met een Style Kit met vrolijke ‘polka dots’. Dit alles voor een speels accent aan de ultrafunctionele kinderwagen. Mix en match met de prints om zo een persoonlijk tintje aan je kinderwagen te geven. De Style Kit bevat onder meer textiel voor de zonneklep, de bekleding voor het zitje en de shoulderpads.

De nieuwe kleuren en Style Kits geven de Stokke® Scoot™ een urban chic look.

Soft Pink en Aqua Blue zijn vanaf februari 2015 te verkrijgen.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety