Stembussen Babystuf Baby Innovation Award 2015 geopend

RSS feed van 'ik ben zwanger'

De strijd om het meest innovatieve babyproduct van Nederland is losgebarsten. Vanaf 2 december zijn de digitale stemlokalen geopend en kunnen alle ouders van Nederland stemmen, wie wint de BabyStuf Baby Innovation Award 2015? Een vakjury nomineerde 20 producten, het woord is nu aan de bezoekers van www.babyinnovationaward.nl. Hun stem is belangrijk, want juist (aanstaande) ouders weten of producten wel of niet iets toevoegen. Met deze stem maken ze bovendien kans op een van de producten uit de verkiezing.

Genomineerden

Genomineerden

Stemmen kan tot 1 februari op 20 genomineerde producten, verdeeld over 6 categorieën:
Mobility: Driewieler Urban Glide van Thule – Kinderwagen Easywalker Mosey – Draagdoek Tricot Slen Cool van Babylonia.
Travel & Safety: Duukies Beachsocks – Wall Saver van Jippie’s – Beeldbabyfoon DVM 400 Hybrid HD van Alecto – XQC hoezen, Maguari.
Care: Citroganix tandgel met Gum-eez bijtfiguur van Nûby – Baby Shower Glove van Invented4Kids – Easyfit Binky wasbare luier van Tots Bots (Kaatje Katoen) – Huidverzorging van Dr. Leenarts.
Feeding: Mammae Moments Borstvoedingstop – Napper Nursery Wallet van Kip Kep.
Furniture & Decoration: rockaRoo babyschommel van 4Moms – Stokke Steps wipstoel en kinderstoel – Ilya mobiel commodesysteem van Bopita
Toys & Gifts: MileStone Mini cards – Ball Playnest Activity Gym van Playgro – Vlindertje Wie ben ik van Lamaze – Safe and Fun Playmat van Oops.

De verkiezing

Begin november koos een vakjury de genomineerde producten. Medio januari organiseert Fabulous Mama en Mama en Zo de ‘Mama Jurydag’. De stemmen van de vakjury, Mama Jurydag en stemmen via internet bepalen samen wie uiteindelijk de winnaar wordt. De winnaars worden bekend gemaakt op de Negenmaandenbeurs in februari. Daar zijn ook alle winnende producten te bewonderen voor alle bezoekers.
Stemmen kan op www.babyinnovationaward.nl.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety