Review : Marvel Universe LIVE

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Alle Superhelden verzamelen! Marvel Universe LIVE!
Gisteren bezocht Moms & The City de première-voorstelling van Marvel Universe LIVE !
Helaas waren wij te laat door een drukke avondspits. Geen superheld die daar nog iets aan kon. Gelukkig viel er nog voldoende te genieten tijdens tweede helft van de spectaculaire show.

Het verhaal is gebaseerd op de strijd om de Cosmic Cube, de bron van ultieme macht en een van de meest gevreesde en begeerde schatten in het Marvel Universum. De Cosmic Cube is in stukken geslagen door de Machtige Thor, om de kracht hiervan te verdelen. Thor’s halfbroer Loki echter, wil de scherven juist weer samen brengen en met de kracht ervan de wereld veroveren. Om die reden heeft hij een aantal helden gevangen genomen zodat hij hun kracht kan gebruiken. Om Loki te verslaan, moeten de grootste Marvel Superhelden, de hele wereld over reizen om de Cosmic Cube fragmenten te bemachtigen en bij elkaar te brengen. Terwijl de Superhelden de Cosmic Cube opsporen, zullen ze een aantal van hun grootste vijanden tegenkomen, die probleemloos samenwerken om hun uiteindelijke doel brengt; wereldmacht. Zo worden we getuigen van spectaculaire motorgevechten, stoere vechtkunsten in de top van het Vrijheidsbeeld en gevechten in de bergen.

De show duurt ongeveer 2 uur met een korte pauze van ongeveer 15 minuten. Rond het podium is een keur van kraampjes met drinken, eten en heel veel merchandise. Soms is dat behoorlijk prijzig. Zo kostte de Spiderman beker mij 10 euro gekost. Maar voor de echte fans is dat hopelijk geen probleem.

De show is bedoeld voor de hele familie. Toch is het verhaal voor de jonge kinderen af en toe lastig te volge. De tekst is moeilijk en snel ingesproken. Daarnaast is de show ene groot visueel spektakel met stunts, special effects en vuurwerk. Dat maakte zoveel indruk op mijn kinderen, dat ze moeilijk de aandacht bij de tekst wisten te houden. Mijn zoontje van 9 kon alles prima volgen. De middelste (7 jaar) en jongste (5) waren echter diep onder de indruk van alles wat er te zien was, dat ze niet echt bezig waren met het verhaal. Maar ze genoten desondanks vol op. De show was ronduit spectaculair, vol met speciale effects, vuurwerk, laser en stunts. Er is geen minuut om jezelf te vervelen..

Je kunt nog van Marvel Universe Live op 12 en 13 November genieten. Voor de tickets en meer informatie ga naar www.marveluniverselive.com/nl/

Dit artikel is een samenwerking met Marvel Universe Live

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety