Review: een dagje “Winter Wonder Park” in Duinrell

RSS feed van 'ik ben zwanger'

De Duinrell is voor vele gezinnen een ideale plek voor een gezellig dagje uit tijdens de zomervakantie. Maar vanaf nu kun je ook in de kerstvakantie terecht in Duinrell. Want zaterdag jl. werd de eerste editie van Winter Wonder Park geopend door niemand minder dan de bekende zangeres Sita, verkleed als toverfee. Winter Wonder Park wordt georganiseerd door de merken van Sanoma, SBS en Duinrell. Moms & The City was er bij!

Hoewel de sneeuw in geen velden of wegen te bekken was, waanden we in ons in gezellige winterse sferen door de vele leuke activiteiten. Zo kon je op de foto met de Kerstman, een levende kerststal bewonderen of gezellig rond een vuur marshmallows roosteren. Ook het looporkest, de verhalenverteller, de bekende Charlens Dickers personage Scrooge en de rendieren van de Kerstman zorgden samen voor het echte kerstgevoel.

In een speciaal SBS theater gaf Femke Meines, winnares van het Junior Songfestival, een geweldige show voor jong èn oud.

Maar er was veel meer te doen. Zo konden bezoekers bij de informatiekraam van de Margriet aan de slag met een bijtel om muntjes uit het ijs te hakken. Lukt dat, dan kon het muntje geruild worden tegen een leuke prijs. Bij het activiteitenpaviljoen van Viva Mama konden bezoekers zelf cup cakes versieren en knutselen.

Ook aan de kleinste bezoekers werd gedacht. Ouders van Nu richtte voor hen een verzorgingsruimte in waar de kleintjes konden worden verschoond. En in een afgeschermde ruimte konden zijn aan de borst.

Vanzelfsprekend konden ‘thrill seekers’ hun hart ophalen bij de verschillende achtbanen die het park rijk is zoals de Falcon (met een duikvlucht van 70 km/u), de Dragonfly en de Kikkerachtbaan en alle andere spannende attracties die het park rijk is.

Al met al beleefden we met de opening van het Winter Wonder Park een fantastische start van de kerstvakantie.

Aanvullende informatie over Winter Wonder Park

Openingstijden: Winter Wonder Park is van zaterdag 20 december t/m zondag 4 januari dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Entreeprijs: de toegang is € 16,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar betalen €13,50 p.p. Kinderen tot twee jaar krijgen gratis toegang.

Adres: Duinrell 1, Wassenaar (afslag Attractiepark).

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety