Review: Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Met zoals vorig jaar werden wij uitgenodigd om met de hele familie naar Disney on ice te gaan. Dit keer was het extra spannend omdat we ook de jongste hadden meegenomen en dus met een afvaardiging van 3 drukke jongens aanwezig waren. Gelukkig hadden alle kinderen het erg naar hun zin.

Ook dit jaar waren veel van de jongste bezoekertjes gekleed in de kostuums van hun favoriete Disney helden. Zo hadden veel meisjes hun mooiste prinsessenjurkjes aan getrokken.

Rond het podium stonden wederom tal van verschillende kraampjes en tentjes opgesteld waar je allerlei lekkere dingen kon kopen. Dit keer trakteerden we onze kinderen op de grote Olaf bekers met gekleurd schaafijs. Dat was wel wat prijzig, maar ja. Een keer per jaar mag dat! Na alle aankopen te hebben gedaan konden we eindelijk genieten van de show.

Dit jaar bestaat Disney on Ice 25 jaar in Europa. De show begon met de hele cast op de ijsvloer in verschillende folkloristische outfits.
Daarna verzorgde Mickey Mouse, Minnie Mouse,Donald , Goofy en Katrien in de beste Disney traditie de aftrap… Ze namen ons op reis naar de tijdloze werelden van Disney’s sprookjes.

The Lion King was echt een hit voor onze kinderen. Wij zagen de jonge Simba en zijn vriendin Lana sierlijk zwieren over het ijs. Ook een liedje Hakuna Matata van Timon en Pumbaa viel bij het publiek erg in de smaak.

Vervolgens nam Peter Pan ons mee op avontuur. Aanvankelijk leken mijn kids nauwelijks geïnteresseerd maar bij het zien van piraten veerden ze weer enthousiast op. Vooral de reusachtige opblaasbare krokodil zorgde voor de nodige spanning.

Na deze 2 verhalen volgde een welkome pauze. Tijd voor een drankje popcorn. Wij waren net op tijd voor de voorstelling van “De kleine Zeemeermin”. Vorig jaar hadden wij ook een voorstelling met zeemeermin gezien maar deze keer werd verhaal iets anders ingevuld. Dus ook als je Disney on Ice eerder bezocht, hoef je niet bang te zijn dat je precies hetzelfde zult zien.

Net als vorig jaar was “Frozen” ook dit jaar hét hoogtepunt van Disney on Ice.

Kinderen reageerden uitzinnig op komst van Olaf. “Ik hou van warme knuffels” gonsde het in de zaal. De liedjes “Laat het los” en “Zomer” werden dan ook luidkeels meegezongen door het publiek.
Na de laatste dans van Anna en Elsa kwamen alle acteurs nog één keer op het podium.

Disney On Ice presents Silver Anniversary 2015 is van 23 t/m 31 december te beleven in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety