Proef & beleef workshop biologische babyvoeding op de Negenmaandenbeurs

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Van 25 februari tot en met 1 maart 2015 vindt in de Amsterdam Rai voor de 30ste keer de Negenmaandenbeurs plaats. Voor deze feestelijke editie van de Negenmaandenbeurs komen BabyBeGood, Babycooking en Ekoplaza met een primeur: informatieve Proef & Beleef workshops over biologische voeding voor baby’s.

De beurs trekt jaarlijks bijna 40.000 zwangere bezoekers die op zoek gaan naar de leukste producten voor hun baby en nuttige informatie voor tijdens en na de zwangerschap. Bij uitstek de plek om jonge ouders bewust te laten worden van hoe zij een gezonde leefstijl kunnen starten of continueren met een kindje op komst.
Gees van Asperen van de kookworkshops Babycooking: ‘Een bewuste ouder kiest voor pure, voedzame en onbespoten ingrediënten want wat je er niet op spuit, krijg je ook niet binnen’. En dat je van deze ingrediënten in no-time smaakvolle biologische babyhapjes kunt maken laat het team van Babycooking zien en ervaren tijdens de unieke Proef & Beleef workshops van Ekoplaza.

Tamara Peers, oprichtster van het mintgroene platform voor ouders BabyBeGood en mede-organisator van Puur Baby Plaza, is blij met de samenwerking met Ekoplaza en Babycooking. ‘Zo helpen we zwangeren en ouders met jonge kinderen de eerste makkelijke stappen te zetten naar een meer bewuste, mintgroene leefstijl. Wat mij betreft zou elke ouder deze workshop mogen volgen, het is echt een eye-opener!’.

De workshops zijn een onderdeel van het BabyBeGood workshop paviljoen dat onderdeel is van Puur Baby Plaza (stand 08.123) op de Negenmaandenbeurs. Puur Baby Plaza is het plein van ondernemers met hippe, pure producten voor ouders en hun baby.

Ekoplaza

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety