Ouders van Nu lanceert met Bruna een gratis gevulde schooltas

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Ouders van Nu lanceerde gisteren in samenwerking met Bruna een gratis schooltas voor ouders met een kind dat naar de basisschool gaat. De tas bevat informatie, producten en aanbiedingen die te maken hebben met de veranderende omstandigheden die deze vaak enorm spannende gebeurtenis met zich meebrengt.

De nieuwe schooltas

De nieuwe schooltas

Ouders van Nu heeft al een Zwanger box en een Baby box met informatie en producten voor kersverse ouders. De nieuwe schooltas, is een aanvulling op die lijn voor ouders van jonge kinderen die in de nieuwe fase belanden waarin hun kind een schoolkind wordt. Hilde Tholen, hoofdredacteur Ouders van Nu: ‘Voor ouders is de eerste schooldag van hun kind een heel bijzonder en spannend moment. Wij willen daarom graag dit moment met ouders meebeleven, zodat ze ons later ook weten te vinden als ze vragen hebben over de jaren op de basisschool.’ Ouders van Nu is er sinds begin 2015 ook voor ouders met kinderen op de basisschool. Op oudersvannu.nl kunnen ouders met kinderen op de basisschool terecht met al hun vragen. Daarnaast geeft Ouders van Nu het kwartaalblad ‘Naar School’ uit. Vol informatie voor ouders met kinderen op de basisschool.

Samenwerking Bruna

De schooltas is het hele jaar door gratis bij een Bruna winkel in de buurt op te halen na inschrijving op oudersvannu.nl/schooltas of op bruna.nl/schooltasje. Bruna krijgt veel ouders over de vloer met kinderen die voor het eerst naar school gaan. Niet alleen is de keten marktleider in kinderboeken, veel ouders kopen bij de Bruna winkels hun spullen voor de eerste schoolgang. ‘Het is voor ons dan ook een logische stap om ze al op weg te helpen voor de eerste aankopen worden gedaan,’ zegt Algemeen Directeur van Bruna Fred Zeegers. ‘Wij vinden dat onze verantwoordelijkheid richting klanten niet ophoudt bij de verkoop van leesboeken, pennen en schriften. We hebben al allerlei projecten lopen om bij te dragen aan de vorming van kinderen, zoals ‘Je groeit met Bruna’ en steun aan de schoolbibliotheken. Dit voegt daar weer iets aan toe.’

Wat zit erin?

De speciaal ontworpen schooltas is gevuld met o.a. het Ouders van Nu schoolschriftje, een cadeaubon van Bruna, een exemplaar van Kek Mama en Donald Duck junior, een Angry Birds stickerboek van Unieboek, Efteling kleurpotloden, een tegoedbon voor een gratis etui van Bulbby, kortingsvouchers van Zalando, korting van 15% op de collectie van LifeTime en mooie aanbiedingen van CenterParcs en Friesland Campina op een Coolcup.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety