Nu 15% korting op een item uit de H&M kindercollectie!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Eindelijk is het zomer! In Noord-Holland is de schoolvakantie al begonnen en de rest van Nederland volgt snel. In onze gedachten zitten we al met de kinderen op het strand. Eindelijk kunnen ze die mooie korte broekjes, jurkjes en leuke T-shirtjes aan.

De hoogste tijd dus om lekker te gaan shoppen voor een zomer outfit voor je kindje(s). Natuurlijk is online shoppen snel en praktisch, zeker als je weinig tijd hebt. Maar niets zo gezellig als een middagje de stad in om allerlei winkeltjes binnen te lopen. Zo kun je alle kleding vooraf zien, voelen en passen. Dat voorkomt teleurstellingen èn is natuurlijk erg gezellig.

Zelf heb ik 3 zoontjes van 2, 4 en 7 jaar oud. In die leeftijd zijn ze speels en niet al te voorzichtig met hun kleren. Dus is het prettig als je flink want broekjes en shirtjes in de kast hebt hangen. Mijn jongens zijn gek op felle, kleurrijke prints. Zelf houd ik ook erg van frisse, vrolijke kleuren. En juist voor dit soort kleding kun je uitstekend terecht bij H&M. Want H&M staat bekend om haar leuke kleren van goede kwaliteit voor een mooi prijsje.

Zo beschikt H&M over een uitgebreide kindercollectie. Dus is de zomergarderobe van je kids nog niet compleet? H&M Heeft een knallende kids zomercollectie in de winkels hangen. En wat zitten er mooie dingen tussen! Een strandjurkje, rokje of shirtje met een tropische print voor de meisjes. En een safari short, stoere denim of een T-shirt met een zomerse print voor de jongens.

De kids zomercollectie bestaat uit kleding met frisse, vrolijke kleuren inclusief verschillende prints die kinderen uit elke willekeurige leeftijd leuk zullen vinden. Voor ieder kind wat wils! De collectie kinderkleding voor de zomer 2014 is er in de maten 86 tot 128 en in de maten 134 tot 170.

Wat neem ik zelf mee op vakantie?

Met 3 jongens heb je heel veel T-shirts en korte broeken nodig. Dan is H&M de beste plek om te shoppen. Voor een weekje vakantie in een warm land neem ik minimaal (per kind) 7 T-shirts, 5 korte broekjes, 1 lange broek (voor het geval dat…), 1 T-shirt met lange mouwen, een dun jasje, zwembroeken (2 stuks) en zomerschoentjes mee. Allemaal te verkrijgen bij H&M!

Kom snel naar H&M en shop uit de ‘Kids Summer” collectie een artikel naar keuze met 15% korting. Deze actie loopt tot en met 3 augustus. De korting is niet geldig in de webshop of in combinatie met andere aanbiedingen of sale. Laat onderstaande afbeelding zien of vermeld dat je gebruik wil maken van deze aanbieding en laat jouw zomer(vakantie) maar beginnen!

Dit artikel is een samenwerking met H&M

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety