Nieuw jongensmerk:Lucky No.7

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Het nieuwe Nederlandse merk Lucky No.7 is gelanceerd! een stoer baby- en peuterkledingmerk, alleen voor jongens! Lucky No.7 staat voor stoer, een tikkeltje rebels met een vette knipoog naar de tienermode, comfort en duurzaamheid. Waarom zouden de allerkleinsten er niet net zo stoer uit kunnen zie als de big guys?

Rebels? Een tikkeltje!

Rebels? Een tikkeltje!

De collectie bestaat uit tees, broekjes en onepieces. 50% van de collectie is gemaakt van biologisch katoen met elastan, hierdoor is de kleding comfortabel en soepel. De basiskleuren zijn zwart- wit en grey mêlee voor de coole & urban look. Daarnaast worden er ook opvallende kleuren gebruikt zoals oceaanblauw en mintgroen. Kenmerkend zijn de getekende en gedurfde prints, ontworpen in samenwerking met stylist Jeanine Hagen van Ziz-Biz. De allover look is supercool voor de allerkleinsten. De collectie heet niet voor niets Famous for my style!: kleintjes stelen in een Lucky No.7 outfit geheid de show!
Omdat Lucky No.7 rebels is – een tikkeltje! –, biedt het naast kleding ook een limited edition zwart-wit gebreide dekentjes met de tekst ‘cool!’.

Het roer om

De vrouw achter Lucky No.7 is Risma Bachoe (31 jaar), moeder van een dochter en zoon (3 en 1 jaar) en al jaren succesvol actief in de retail. Een cool & betaalbaar kindermerk opzetten is altijd al een droom geweest; een droom die zij nu gaat waarmaken! Per toeval ontdekt Risma Bachoe, na de geboorte van haar zoon op 7 juli 2013, dat het getal 7 steeds terugkomt in haar leven op verschillende manieren. Daarop besluit ze haar label Lucky No.7 te noemen. Toeval bestaat niet, sommige dingen in het leven are meant to be!

Waar te koop?

De collectie Famous for my style! is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 92, via www.luckyno7.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety