Monique Buurman-De Waal opent het Mama Café XL!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Het Mama Café XL dat dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd op de Negenmaandenbeurs zal op woensdag 25 februari om 11.30 uur worden geopend door Monique Buurman-De Waal, bekend van meidengroep Kus en Starz! Je vindt het Mama Café XL, de feestelijke ontmoetingsplek op de beurs voor (aanstaande) ouders van 160m2 groot, in hal 8 stand 08.426. Na de feestelijke opening zal Monique samen met de gastvrouwen van het Mama Café Netwerk alle (aanstaande) ouders hartelijk verwelkomen in het Mama Café XL. Hier kunnen bezoekers wat drinken&eten, andere ouders ontmoeten en mooie prijzen winnen!

Monique Buurman-De Waal

Monique is bekend van de meidengroep Kus en heeft nu samen met drie anderen de meidengroep Starz opgericht. Daarnaast heeft ze haar eigen dansschool Starzcool voor kinderen van 2-10 jaar oud. Monique is moeder van 2 dochters, Miley van 4 jaar en Jesslyn van 2 jaar. Als moeder van twee jonge kinderen draagt Monique het Mama Café Netwerk een warm hart toe en sinds 2015 is ze dan ook ambassadrice van het netwerk geworden!

Mama Café Netwerk

Het succesvolle concept van het Mama Café wordt in steeds meer steden georganiseerd. Mama Cafés vormen ontmoetingsplekken die (aanstaande) ouders en hun jonge kinderen laagdrempelig met elkaar in contact brengt. Het Mama Café Netwerk verbindt en ondersteunt deze lokale Mama Cafés.

De Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van baby’s en zwangerschap, gaat in februari 2015 weer van start in Amsterdam RAI. Van 25 februari tot en met 1 maart 2015 kunnen aanstaande en jonge ouders zich weer laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap. Voor de 30e keer pakt de Negenmaandenbeurs groots uit met spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, stylingadvies voor de babykamer en allerlei nieuwe producten.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety