Moms and the City vanaf vandaag online!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Na maanden van voorbereidingen is het vandaag dan eindelijk zover. Moms and the City, dé website voor zwangeren en jonge moeders is vandaag gelanceerd.

De zwangerschap is voor veel vrouwen een bijzondere maar ook spannende tijd vol met onzekerheden. Groeit mijn kindje wel goed? Welke hapjes moet ik laten staan? Kan ik nog vrijen met mijn partner? Het is maar een kleine greep uit de vele vragen waarmee je tijdens je zwangerschap kan worstelen. Antwoorden op al die vragen en handige tips vind je hier bij ons op deze site. Op Moms and the City vind je alles wat speelt rond zwangerschap en geboorte. Zo kan je bijvoorbeeld onze handige uitzetlijst uitprinten of informatie lezen en video’s bekijken over de zwangerschap in onze infotheek of bij de rubrieken van onze experts.

Unieke Pythagoras geslachtsvoorspel formule

Je kan hier op deze site ook je uitgerekende datum berekenen. Als je wilt weten hoe je kindje zich van week tot week ontwikkelt dan vind je daar alles over in onze zwangerschapsweken op de homepage van Moms and the City. Heb je al een naam bedacht voor je kindje? Wij hebben een database met ongeveer 80.000 namen. Hier kan je ook laten voorspellen of je zwanger bent van een jongen of een meisje! Wij hebben de beschermde en unieke pythagoras geslachtsvoorspel formule omgezet in een handige online applicatie.

Moms and the City is een site die nooit stil staat. Dat wil zeggen dat wij dagelijks werken aan nieuwe artikelen, nieuwe video’s, uitbreiding van de rubrieken en extra experts. Moms and the City is een initiatief van een Amsterdamse moeder van drie jongens (1,3,6 jaar).

Wij wensen je heel veel lees en kijkplezier op www.momsandthecity.nl. Wij vinden het leuk om te horen wat je van onze site vindt. Je kan ons dat laten weten door te mailen naar info@momsandthecity.nl. Je kan ons ook volgen op Twitter en liken op Facebook .

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety