Man met kinderen schrikt single vrouw niet af

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Hoofddorp, 23 februari 2015 – Meer dan de helft van de single vrouwen laat weten niet direct het hazenpad te kiezen als een man al een kind blijkt te hebben. 44% geeft aan te willen settelen voor hun 30e. Ruim de helft voelt zich ‘meestal’ goed bij hun single leven, maar zou toch wel graag binnen een jaar een vaste relatie te willen. Dat blijkt uit onderzoek van MENTODAY.nl onder 1108 single vrouwen.

Sommige vrouwen zijn de wanhoop nabij: 7% vindt single zijn vreselijk en voelt zich vaak eenzaam. Single vrouwen daten gemiddeld een paar keer per jaar. 70% van hen wil gewoon een leuke avond hebben en ‘ziet wel wat er gebeurt’. 1 op de 5 vrouwen laat echter weten serieus op zoek te zijn naar een vaste relatie.

Een goede zoen en nieuwe afspraak

Als het aan de single vrouw ligt ontvangt zij een goede zoen als afsluiter van de eerste date (45%) en volgt er een nieuwe afspraak (47%). Slechts 1% is het om de seks te doen. Ladderzat worden tijdens de eerste date is voor vrouwen een absolute no go. Wat wel gewaardeerd wordt is een galante man die de volgende dag van zich laat horen via WhatsApp of sms. Bijna driekwart van de ondervraagde vrouwen geeft aan het leuk te vinden als hij de eerste move maakt.

Niet voor de bijl voor aandachtsgeil

Hoe ziet de perfecte man er dan uit? Hij is relaxed, heeft humor en kleedt zich casual en een tikje stoer. Aandachtsgeile mannen met een grote bek maken geen schijn van kans tijdens de eerste date. 70% vindt het namelijk verschrikkelijk als hij een te grote mond heeft. Een man die ‘gewoon zichzelf’ is heeft de voorkeur; aan mysterieuze heren heeft de single vrouw geen boodschap. Behalve grappig moet de ideale man vooral lief en zorgzaam zijn.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety