Mama Masterclass van MAMcoaching op de Negenmaandenbeurs

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Op de Negenmaandenbeurs (van 25 februari t/m 1 maart) kun je shoppen en uitproberen, maar ook veel informatie krijgen. Op het Trends & Kennisplein worden Mama Masterclasses gegeven: lezingen en workshops over onderwerpen die jou als moeder interesseren en bezighouden.

Yura Boerma, coach voor moeders bij MAMcoaching en deskundige van Moms and the City geeft 2x de Mama Masterclass ‘ME-TIME: hoe krijg je als mama meer tijd voor jezelf?’

Je hebt me-time nodig om je eigen batterij op te laden of rust in je hoofd te krijgen, zodat je het drukke leven makkelijker aan kan. Stap uit de vicieuze cirkel van ‘eerst dit, dan dat’ en van ‘eerst die ander, dan ik’. Als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor anderen zorgen!

Wat kun je verwachten?

Je krijgt 7 praktische tips en gaat direct aan de slag, zodat je de me-time tips ook écht in de praktijk kunt brengen als je weer thuis bent. De tips zorgen ervoor dat je lekkerder in je vel zit en geniet van het moeder zijn in combinatie met je werk of je eigen bedrijf, en alle andere ‘rollen’ die je hebt.
Vergeet dus niet: tijd voor jezelf is niet egoïstisch. Het is een must om je energiek, gezond en in balans te voelen!

Wanneer wordt de Mama Masterclass over ME-TIME gegeven?

Op vrijdag 27 februari om 15.00 uur op het Trends & Kennisplein.
Op zondag 1 maart om 12.30 uur op het Trends & Kennisplein.
Kom lekker even uitrusten van het slenteren over de beurs. Neem een half uur pauze en zie dit half uur als tijd voor jezelf!

Na de lezing op 27 februari kun je me ook (nog) spreken bij het Mama Cafe XL.

Ontmoet andere zwangere vrouwen en (bijna) moeders en deel je ervaringen & tips. Er zijn ook leuke prijzen te winnen. Het Mama Café XL vind je in hal 8. Je kunt mij ook al je vragen stellen. Ik help de hele vrijdagavond mee.

Tot ziens op de Negenmaandenbeurs!

Yura Boerma/MAMcoaching

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety