Maillots voor Jongens ???

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Ja. Maillots voor jongens! Robin Hood kwam ermee weg, en ook Superman. En al was dat wellicht niet altijd even flatteus, dat zijn de stoere jongensmaillots van Little Titans wel! Little Titans zijn niet alleen stoer en hip, maar ook heerlijk warm en comfortabel. Alle Little Titans hebben namelijk extra dikke voetjes en anti-slip nopjes. Geen koude voetjes en verloren sokken. Geen geploeter met stugge broeken. Maar vliegensvlug onder de tafel door, de bank op, en via de leuning van de stoel weer naar beneden roetsjen. Net als Robin Hood en Superman. Het motto van Little Titans is dan ook niet voor niets ‘Let’s Play All Day!’.
Little Titans worden geleverd in een mooi geïllustreerde doos, wat het tevens een perfect kado maakt.

www.spruitkinderkleding.nl was afgelopen winter één van de eerste shops in Europa die het label mocht verkopen, en nu worden we weer getrakteerd op een verrassende nieuwe wintercollectie.

Niks geen lieve kinderfiguurtjes of pastelletjes, maar kleuren en patronen voor échte mannen in kinderformaat. Ook fijn: de Little Titans zijn er niet enkel meer voor de allerkleinsten (maten 0-1 en 1-2 jaar) maar ook in maat 2-3 jaar. Little Titans is een Brits label.
Naast Little Titans bestaat het assortiment van www.spruitkinderkleding.nl oa. uit Cucu’Lab (Italië), Paade (Letland), BOdeBO (Frankrijk), NUNUNU (Israel), Nosweet (Polen), Six Hugs & Rock ’n Roll (België), ZIB* (Letland), Le Macchinine Design (Italië), Lala’s Pequeños (Verenigde Staten), UNKK (Nederland), Apünktchen (Duitsland), Mad-Monkeys (Nederland) en Bieq (Nederland).

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety