Maak je eigen trendy schoenencollectie met I love Shoes van Ravensburger!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Wat is er nu leuker om met je vriendinnen te kletsen over de laatste mode of dat ene paar schoenen dat je in de winkel hebt zien liggen? Ben jij ook zo’n fashionista? Nieuw van Ravensburger is I love Shoes uit de So Styly lijn! Hiermee kunnen creatieve meiden hun eigen trendy schoenencollectie maken. Met I love Shoes word je een echte schoenenontwerpster met een eigen coole schoenencollectie. Maak een girly lijn of ga voor flashy kleuren of juist voor ultramodern. Het kan allemaal!

Ontwikkel je eigen stijl

Met I love Shoes maak je geheel in eigen stijl trendy schoenen. Van coole high heels tot pumps en sandalen. Gewoon de schoen in elkaar zetten en met allerlei materiaal decoreren. Het decoratieve schoenenrek zorgt voor een geweldige presentatie in je slaapkamer! De duidelijke gebruiksaanwijzing legt alles stap voor stap uit. Heb je alles onder de knie, dan kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en… jij ontwerpt het!

Accessoires in overvloed voor de meest hippe schoenen

In I love Shoes zitten onderdelen en accessoires voor het maken van vijf schoenen. Ook de onderdelen van het schoenenrek, waarin je je schoenen kunt presenteren, vind je in de verpakking. En… er zijn maar liefst 470 insteekonderdelen zoals sterretjes, hartjes, diamantjes en druppels om je schoenen helemaal naar jouw smaak op te leuken. Ook vlinders, riempjes, borduurgaren en kralen zijn bijgesloten. In de verpakking vind je ook handige tips die je kunnen helpen bij het decoreren, bijvoorbeeld hoe je de riempjes kunt bevestigen. Is jouw schoen helemaal naar wens? Deel ‘m dan met je vrienden via social media!

Prijs en verkrijgbaarheid

I love Shoes uit de So Styly lijn van Ravensburger is geschikt voor meiden vanaf 8 jaar (veel moeders vinden het trouwens ook leuk om samen met hun dochter een ontwerp te maken). I love Shoes is zowel online als bij warenhuizen en speelgoedwinkels verkrijgbaar voor een consumentenprijs van circa € 34,99. Voor meer informatie kunnen consumenten kijken op www.ravensburger.nl.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety