JOOLZ GEO wint "best of the best" Red Dot Design Award

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Het Nederlandse kinderwagenmerk Joolz heeft de prestigieuze Red Dot Design Award gewonnen voor innovatief product design voor het laatste gelanceerde model, de Joolz Geo. De internationale jury selecteerde de Joolz Geo als de kinderwagen met het beste design in de categorie kinderwagens en kreeg de award met de titel "Best of the Best".

De onderscheiding is een grote eer voor Joolz. “Het oorspronkelijke design werd gemaakt door industrieel designer Stan Spangenberg en werd verder ontwikkeld in samenwerking met een ervaren team van product engineers van Joolz. Ook onze klanten en onze retailers hebben geweldige input gegeven voor het design van de Joolz Geo. Het hele Joolz team is ongelofelijk trots op deze onderscheiding; het voelt als een beloning voor hard werken en passie voor innovatief design,” Aldus Emile Kuenen, oprichter en creatief directeur van Joolz.

Sinds de oprichting in 2004, was de top prioriteit voor het Joolz team om producten te ontwikkelen met een ergonomisch, functioneel en gelijktijdig een aantrekkelijk design. De continu groeiende populariteit van Joolz en het winnen van de internationaal erkende Red Dot Design Award, bevestigd de juiste strategie van Joolz: functionaliteit, ergonomie en innovatief design, vormen samen een winnende combinatie. Vandaag de dag inspireert Joolz ouders in maar liefst 25 landen. De Joolz Geo bestaat sinds 2004 en is de eerste Joolz kinderwagen die kan worden uitgebreid naar een duo wagen voor een tweede kindje.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety