IKEA lanceert miniatuurversie van hun iconische producten

RSS feed van 'ik ben zwanger'

IKEA brengt speciale miniatuur versies uit van een aantal iconische producten. De HUSET poppenhuis meubels zijn niet alleen leuk voor kinderen om mee te spelen, maar ook voor volwassenen om te verzamelen.

Er is een set met miniatuur versies van zes iconen verkrijgbaar. Zo kunnen kinderen hun poppenhuis inrichten met de KLIPPAN bank, EXPEDIT kast, LACK tafel, het STOCKHOLM vloerkleed, de PS VÅGÖ stoel en het FAMNIG hartkussen. Zelfs de verpakking komt tot leven. Door de illustraties - van onder andere een lamp en een klok - uit te knippen en te kleuren, creëer je een volledig poppenhuis.

Zakgeld prijzen

“Uit ons onderzoek blijkt dat veel kinderen een poppenhuis willen maken dat lijkt op hun eigen huis. Met HUSET maken we de meest populaire producten uit ons assortiment bereikbaar voor zakgeld prijzen. Of Barbie nu een mat nodig heeft voor haar yoga oefeningen, of Ninja Turtle even uit moet rusten op de bank na een lange dag vol misdaadbestrijding, deze meubels komen van pas in iedere kinderkamer”, aldus Rolf Bosch, Sales Leader Kinderland IKEA.

De HUSET miniatuur iconen kosten 9,99 euro per set van zes. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
De mini meubels zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij alle IKEA vestigingen in Nederland.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety