Hit uit de USA: dierenrugzakjes van Dabbawalla, nu verkrijgbaar bij deKleineVogelaar.nl

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Het Amerikaanse merk Dabbawalla maakt hippe handgemaakte(!) jongens- en meisjesrugzakken. Originele rugzakken gemaakt van neopreen en vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, BPA en ftalaten. Neopreen heeft een isolerende werking, waardoor de lunch lekker gekoeld blijft. De rugzakjes zijn water- en vlekbestendig. Ze zijn handgemaakt in Taiwan en medewerkers verdienen een eerlijk loon.

Ook het kroost van celebs als Halle Berry en Miranda Kerr is gespot met een Dabbawalla rugzakje. Dabbawalla is bedacht door de zussen Susan Givens en Carol Mack. Zij vonden het aanbod van originele, functionele rugzakjes voor peuters en kleuters veel te beperkt. Dat was de reden om een eigen collectie te ontwerpen van kinderrugtassen. De naam Dabbawalla is geïnspireerd door Susan’s reizen door India. Een dabbawalla is namelijk een persoon in India die lunchboxes rondbrengt voor kantoormedewerkers.

Achtergrond

DeKleineVogelaar.nl is dé webshop met originele bio, eco en fairtrade cadeaus voor kids. Unieke producten, die je niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Een winkel waar het kindje centraal staat en waarmee een bijdrage wordt geleverd aan een betere wereld. DeKleineVogelaar.nl wil laten zien dat ‘groen’ niet duf of suf hoeft te zijn. Kijk ook voor meer informatie op www.dekleinevogelaar.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety