Hip voor mama’s beurs in Bergen op Zoom

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Op zaterdag 25 januari vindt de 2e editie plaats van de beurs: Hip voor mama’s. De beurs is bedoeld voor dames die houden van shoppen voor zichzelf, hun kids en hun (t)huis.

Vanaf 10 uur zijn alle hippe mama’s, bijna mama’s en dames die houden van shoppen van harte welkom. Toegang tot de beurs is gratis. Iedere bezoeker gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis! De goodiebag bevat bruikbare producten en niet alleen folders.

Op de beurs kan iedere bezoeker genieten van een mooi aanbod dameskleding en accessoires, speelgoed, kinderkleding en beauty & lifestyle artikelen. Op facebook.com/hipvoormamas staan alle producten en diensten gepresenteerd. Daar zijn tevens leuke acties en weetjes te vinden.
De organisatie van Hip voor mama’s is in handen van Femke Buijs en Marieke Brands die samen eigenaar zijn van “Hip voor... VOF”. Op hipvoormamas.nl staat alle informatie uitgebreid omschreven. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor standhouders, met name een stand in de rubriek Huis & Inrichting is nog van harte welkom.

De beurs is gratis te bezoeken bij het Fletcher Stadspark hotel te Bergen op Zoom aan de Gertrudisboulevard 200.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety