Grote verontwaardiging over buitengesloten kinderen op kinderdagverblijf

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Als je als werkende moeder je kind ‚s ochtends wegbrengt naar het kinderdagverblijf, ga je er wellicht vanzelfsprekend uit dat je je spruit achterlaat in goede handen. Helaas blijkt dat niet altijd zo.

Op internet is grote verontwaardiging ontstaan over een filmpje waarin duidelijk te zien is hoe huilende kleuters minutenlang buiten staan in de achtertuin van de crèche De Flamingo in Amsterdam-Noord. Niemand lijkt zich om hen te bekommeren. Facebook-gebruikster Nara Georgieva kon het niet langer aanzien en maakte er een filmpje. Binnen de kortste keren werd het filmpje meer dan 20.000 keer gedeeld met talloze emotionele reacties tot gevolg. Volgens Nara Georgieva was het niet de eerste keer dan kinderen worden buitengesloten op dit Kinderdagverblijf. Het kinderverblijf is vanochtend niet open gegaan. De directie heeft aangekondigd vandaag nog met een reactie te komen. Ook de GGD is alle commotie niet ontgaan. Zij hebben aangekondigd een onderzoek in te stellen naar het kinderdagverblijf. Bekijk hieronder de hartverscheurende beelden:

Oproep

Heeft u zelf ook nare ervaringen met uw kinderdagverblijf? De redactie van Momsandthecity.nl wil dit graag weten. Stuur uw verhaal naar info@momsandthecity.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety