Gratis app Nutricia voor zwangeren en jonge ouders

RSS feed van 'ik ben zwanger'

De nieuwe app "Nutricia voor jou" is een handige app voor (aanstaande) moeders. De app is gratis en geeft jou advies en nuttige informatie over je zwangerschap en de groei en voeding van je kindje. Door de vele functies, de uitgebreide testperiode en de dagelijkse bruikbaarheid is de app uniek, superhandig en eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je in de app luisteren naar leuke kinderliedjes, waaronder liedjes speciaal gecomponeerd en gezongen door zangeres Do. Leuk om samen met je kindje naar te luisteren!

Omdat er veel informatie op je afkomt als je zwanger bent of pas bent bevallen, ontwikkelde Nutricia speciaal voor zwangere vrouwen en jonge ouders de app ‘Nutricia voor jou’. Hier vind je op elk moment van de dag informatie, tips en advies over je zwangerschap, en de groei, ontwikkeling en voeding van je kindje. Vanaf het eerste moment in je zwangerschap, totdat je kindje is opgegroeid tot een peuter.

De app ‘Nutricia voor jou’ is gratis te downloaden via de Play Store (Android), de App Store (iOS) of via de website van Nutricia.

500x500 nutricia app

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety