Food2Smile – Food for a good mood

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Food2Smile gaat goede voorlichting en informatievoorziening combineren met het daadwerkelijk aanbieden van verantwoord snoep en snacks. Want laten we eerlijk zijn, snoepen en snacken hoort bij het leven. Maar áls we het doen, dan graag met de heldere, eerlijke en duidelijke informatie zodat iedereen een bewuste keuze kan maken voor zichzelf.

Bij Food2Smile zijn we ervan overtuigd dat het TIJD is om met een nieuw en gewaagd initiatief te starten. Managing Smiler Miriam Bouwens: “Food2smile is ontstaan uit de vraag die ik als voedingsdeskundige al jaren krijg van ouders: ‘Is er íets op de markt dat ik ze met een gerust hart kan geven als ze willen snoepen?’Standaardsnoep zit inderdaad vol toegevoegde suikers en kunstmatige kleurstoffen en traditionele chips vol verzadigde vetten.
Food2Smile producten zijn FreeFrom producten. Daarom staat op elk product vermeld of ze vrij van suiker, gluten, lactose of kunstmatige kleur- of smaakstoffen zijn.Wij noemen dat snoepen & snacken zonder nonsens.”

Gezonder met FreeFrom

Suiker, zout, vet en E-nummers komen in grote, ongezonde hoeveelheden voor in het alledaagse eten. In combinatie met te weinig lichaamsbeweging en aspecten zoals slaap, voldoende rust en sociale verbanden vormen die samen de mate van vitaliteit. Al jaren wordt geprobeerd door voorlichting en bewustwording mensen ervan te overtuigen hun leefstijl aan te passen en daarmee overgewicht te voorkomen.
Het gezonde verstand kan vaak niet op tegen de (kinder)marketing van multinationals van bijvoorbeeld fastfood en snoep of tegen onbegrijpelijke etiketten.Met náme met het eten van al die ongezonde tussendoortjes krijgen we veel te veel suikers, rode E-nummers en verzadigde vetten binnen.
Met Food2smile bewijzen we dat je ook kunt snoepen zonder al die ongezonde ingredienten en toevoegingen.

Het kan anders. Positiever!

Het kan anders. Positiever!

Met Food2Smile heeft Nederland een assortiment verantwoorde snoepjes en snackjes. Tussendoortjes die kinderen én lekker én cool vinden en die je als ouders met een gerust hart kunt geven.Lekker, verantwoord, aantrekkelijk verpakt en eerlijk gecommuniceerd. Dat is Food2Smile.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety