Filmpje pakken, met je baby !

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Als (aanstaande) ouder krijg je van alle kanten adviezen wat je met je baby kan doen. Hulpvaardige vrienden, boeken en diverse websites, van alle kanten komen leuke tips op je af. Vele moeders beginnen met een yogalessen voor ouder en kind. Of met zwemlessen. Leuke activiteiten die ook handig zijn, omdat je je kindje mee kunt nemen. Maar na verloop van tijd wil je wellicht toch iets anders. Een leuke film kijken bij voorbeeld, samen met je partner en je kindje. En het liefst ook nog eens buitenshuis. Bijna als in de tijden voor de geboorte van je kindje. Maar hoe vind je een bioscoop waar je ook met je huilende spruit terecht kan? Cinemum helpt jou graag.

Over Cinemum

Cinemum is van oorsprong een Scandinavisch concept. Daar gaan ouders al vijftien jaar met hun baby naar de bioscoop om de nieuwste films te zien. Ook in ander landen hebben ze een vergelijkbaar aanbod.
Je mag voor één kaartje twee stoelen gebruiken, het licht staat een beetje aan (in het donker is het lastigzoeken naar een op de grond gevallen speen), het geluid staat zachter en erzijn faciliteiten om je baby te voeden en te verschonen. Je kunt tijdens de voorstelling in- en uitlopen, bijvoorbeeld als je baby huilt of een vieze luier heeft.
Ben je zwanger en wil je cinemum graag alvast een keertje uitproberen of tijdens je zwangerschapsverlof heerlijk overdag naar de film? Dat kan; niet alleen met baby, maar ook zwanger ben je van harte welkom!

Waar?

Er zijn nog steeds beperkte locaties waar je cinemum kunt vinden. Op dit moment in Amsterdam, Alkmaar,Den Haag, Tilburg,Eindhoven, Breda, Scheveningen en Groningen.

Maud de Vries, van cinemum :“Veel bioscopen zijn gelukkig ook enthousiast over cinemum en vanaf september is cinemum daarom te vinden op nog veel meer plekken in Nederland. Een recent overzicht staat op cinemum.nl en op facebook en twitter, en als je het helemaal up-to-date wilt hebben, schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
We doen er alles aan om cinemum toegankelijk te maken voor alle ouders in Nederland mét baby, in hun eigen omgeving en liefst in het theater waar ze altijd al heen gaan. Informeer daarom gerust in je eigen bioscoop naar cinemum en laat het ons weten als ze enthousiast zijn via info@cinemum.nl!

TIP ! Je kunt Cinemum ook als cadeaubon geven. Misschien een leuke idee voor een origineel kraamcadeau.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety