Eindelijk! Gezond broodbeleg en koekjes voor kleintjes.

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Geïnspireerd door onze eigen kinderen maakt De Kleine Keuken nu nog meer ‘lekkers’. Er waren al verse biologische maaltijdjes, nu zijn er ook hele goede koekjes en (s)mak(k)elijk broodbeleg. Gemaakt met alleen maar voedzame en biologische ingrediënten waar kleine mondjes en buikjes blij van worden.

Nieuw van De Kleine Keuken zijn suikervrije koekjes en broodbeleg voor kleintjes vanaf 6 maanden. Boordevol vitaminen, mineralen en goede vetten. Als je iets lekkers van De Kleine Keuken koopt, dan weet je zeker dat het helemaal goed is. Gegarandeerd zonder geraffineerde suikers, zout, slechte vetten of witmelen. Elk ingrediënt is waardevol voor kleine lijfjes, zodat je het etiket nooit meer hoeft uit te pluizen. Powerfood voor je kleine!

Voor de eerste boterhammetjes is de amandelpasta heel fijn. Van nature zoetig en volgeladen met goede bouwstoffen. Een echt pindakaasje van alleen maar biologische pinda’s is een mooi vervolg bammetje. Of je kiest voor de appel-peer stroop, met alleen maar, je raadt het al, appels en peren.

De Kleine Keuken gaat de strijd aan met alle ongezonde producten uit het kinderschap. Je denkt als ouder dat je goed bezig bent, maar ondertussen bevat 80% van de kinderproducten te veel geraffineerde suikers, zout, vervelende toevoegingen of slechte vetten. De Kleine Keuken helpt ouders de juiste keuzes te maken met hun foodcolleges, ‘check your pack’s’ en het maken van gezonde, grappige kinderproducten.

Consumentenadviesprijs

Koekjes:
Biologische zachte Baby koekjes, vanaf 6 maanden € 2,09
Biologische Letterkoekjes, vanaf 12 maanden € 2,19

Broodbeleg:
Biologische Amandelpasta, vanaf 6 maanden € 3,95
Biologische Pindakaas, vanaf 6 maanden € 2,49
Biologische Appel en Peer stroop, vanaf 6 maanden € 2,69

Voor meer informatie ga naar www.dekleinekeuken.com

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety