Disney On Ice presents Magical Ice Festival brengt een betoverende mix van koninklijke supersterren op het ijs!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Mickey Mouse en Minnie Mouse brengen de meest magische momenten uit het Disney koninkrijk in de kerstvakantie naar Utrecht en Amsterdam met Disney On Ice presents Magical Ice Festival! De kaartverkoop voor de shows in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI start vandaag!

Grappige optredens van favoriete Disney figuren vormen het decor voor de verhalen van de prinsessen Ariel, Rapunzel en Belle en een speciaal optreden van Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden! Het publiek reist mee naar de Noorderberg met de hilarische sneeuwman Olaf, de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven als zij de zusjes helpen in een verhaal vol actie, avontuur en magie.

“We produceren al meer dan 30 jaar Disney On Ice shows en al die tijd hebben we gewacht op een film als Frozen” zegt producer Nicole Feld. “Het spannendste van het voor het eerst naar het ijs brengen van figuren als Anna en Elsa is te realiseren dat ze een krachtige en inspirerende boodschap hebben die echt overkomt bij het publiek als de zusjes de ware betekenis van liefde ontdekken.”

Disney On Ice presents Magical Ice Festival, geproduceerd door Feld Entertainment, is een betoverende mix van koninklijke supersterren. De verhalen van de geliefde heldinnen worden versterkt door een energieke choreografie die er voor zorgt dat het publiek mee zal dansen, zingen en juichen als hun favoriete Disney figuren avonturen beleven. Mickey Mouse en Minnie Mouse nemen het publiek mee door een prachtig wonderland waar ze Sebastiaan en de dochters van Koning Triton uit Disney’s De Kleine Zeemeermin, de rumoerige schurken uit Disney’s Rapunzel en de betoverde bedienden uit Disney’s Belle en het Beest tegenkomen.

"Door de klassieke Disney-verhalen en de nieuwste speelfilm sensatie Frozen samen te brengen en te combineren met komedie en muziek, hebben we een unieke manier gevonden om de sprookjes opnieuw te vertellen," zegt producent Juliette Feld.

Disney On Ice presents Magical Ice Festival is van 23 t/m 31 december te beleven in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety