Brands : Tomat kids + winactie

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Bij Moms and the City houden we van hippe kleertjes. En als deze kleertjes ook nog milieuvriendelijk zijn, dan is dat natuurlijk helemaal te gek! Onlangs stuurde het Amerikaanse brand Tomat ons een rompertje toe om te reviewen.

Tomat is een merk uit Californië gericht op baby’s en peuters. Alle kledingstukken zijn gemaakt van organisch katoen met prachtige vintage prints, gedrukt met inkt op waterbasis. De naam Tomat is afkomstig van het Indonesische woord voor tomaat. Fris en gezond net zoals deze mooie kleding. Oprichtster Efi Latif is grafisch ontwerper en zelf ook moeder. Na de geboorte van haar dochter Sadie werd zij geïnspireerd om organische, milieuvriendelijke kleding te ontwerpen. De collectie bestaat uit kledingstukken met felle kleuren en unieke designs. Alles is van kwalitatief hoogwaardige, zachte en ademende stof. De kleding is mooi afgewerkt. Wil je de hele collectie van Tomat kids bewonderen? Ga dan naar www.tomatkids.com

Tomat Kids heeft aangeboden om een rompertje uit hun nieuwe collectie weg te geven aan 1 van onze lezers. Wil je een prachtige Jellyfish Organic Baby Rompertje (maat 12 m.) t.w.v 21 Euro (28 USD) winnen? Ga dan naar onze speciale actiepagina.

For your funky little monkey!

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety