Brands : Corby Tindersticks

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Kennen jullie het prachtige hippe merk Corby Tindersticks al? Nooit van gehoord? Corby Tindersticks is een jong merk voor handgemaakte, zachte knuffels met grappige benen en dikke buikjes. Tevens maakt Corby Tindersticks milieuvriendelijke design kleding met prachtige illustraties. Simpel, leuk en heel creatief !

Het is een klein merk met daarom ook een relatief klein bereik. Kies je voor de kleding van dit merk, dan is er dus maar een kleine kans dat je iemand tegenkomt met precies dezelfde look! Durf jij anders te zijn? Dan is Corby Tindersticks dus echt iets voor jou!

Corby Tindersticks heeft onlangs haar nieuwe Herfst/Winter 2013 collectie “Hola Amigo” geïntroduceerd. Het thema is dan ook helemaal Spaans.

Onderdeel van de nieuwe collectie is een lijn babykleding en accessoires zoals slabbetjes, mutsjes en dekentjes. Zo kunnen zelfs de kleinste “Corby-fans” kiezen voor een geheel eigen stijl! De collectie zal worden uitgebreid om te voorzien in de leeftijdscategorie van 0 tot 5 jaar oud.

De belangrijkste kleuren in de nieuwe collectie zijn karamel, roest, mint en lila, met flitsen neon accenten. Alle kledingstukken worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en zijn vervaardigd van gecertificeerd OEKO-TEX katoen.

Het speelgoed van het nieuwe seizoen is groter, knuffelbaar en een beetje gekker deze keer. Het eco-vriendelijke gedrukt speelgoed laten een bonte verzameling van kleurrijke personages zien.

We just love it!

Corby Tindersticks collecties zijn in enkele webwinkels in Nederland verkrijgbaar :

Shakshuka

SpringStof

Knuffels a la carte

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety