Brands: AlbaBabY

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Als een merk zich aankondigt met ‘geïnspireerd door mijn eigen kindertijd’, dan weet je dat het goed moet zijn; de beste producten komen immers uit de handen van ervaringsdeskundigen.

Geen knellende onderdelen, geen ingewikkelde details of oncomfortabele stoffen: AlbaBabY begrijpt heel goed waar kinderen géén behoefte aan hebben. En tegelijkertijd brengt het merk precies waar kinderen wél behoefte aan hebben. Voldoende bewegingsruimte bijvoorbeeld. Want wie wil er nou tijdens het spelen gehinderd worden door een te strakke broek? En ook fijn om te weten; alle kleding van AlbaBaby is gemaakt van Oekotex gecertificeerd katoen en daardoor vrij van schadelijke stoffen!

AlbaBabY brengt een collectie voor jongens, meisjes én baby’s in de leeftijd van 0 t/m 8 jaar. De collectie bestaat onder andere uit rokjes, jurkjes, broeken, sweaters, hoodies en rompers t/m maat 140. De gemene deler? Dat is vooral het retro design en de kleur, want AlbaBabY straalt! Maar daarnaast is het ook kwaliteit en comfort dat ieder kledingstuk kenmerkt. Een groot deel van de collectie is ontworpen zodat het meerdere maten gedragen kan worden. Zo zijn de mouwen van de shirts en hoodies zo gemaakt dat ze omgeslagen kunnen worden en de schouderbandjes van de tuinbroeken en jurkjes zijn te verstellen. Omdat er sterke en duurzame materialen worden gebruikt, blijft de kleding mooi en gaat het lang mee.

Waar te koop?

Pimp Your Kids

Goed! van toen

Onderkleertjes.nl

Si-Sa-Soep

Love Peace Joy

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety