Bitatto: een eye opening item voor verpakkingen vochtige doekjes

RSS feed van 'ik ben zwanger'

De Bitatto, een uniek herbruikbaar dekseltje voor alle verpakkingen van vochtige doekjes. Het zelfklevende en herbruikbare dekseltje voorkomt het uitdrogen van alle soorten billendoekjes, gezichtsdoekjes, maar ook reinigingsdoekjes voor huishoudelijk gebruik. Dankzij de Bitatto kunnen de doekjes ook eenvoudig en gemakkelijk uit de verpakking gehaald worden. Dit dekseltje is dus onmisbaar in ieder huishouden.

Dé praktische oplossing....

Ook weleens last van een open verpakking, een niet meer plakkende sluiting en dus uitgedroogde doekjes? De Bitatto haalt al deze ergernissen weg. Daarom is hij perfect in het gebruik op je badkamer, kinderkamer, wc maar ook voor onderweg bijv in je tas.

De Bitatto is gemaakt van kunstof en heeft een plakrand, waardoor deze eenvoudig op de verpakking bevestigd wordt. De Bitatto is in twee maten verkrijgbaar de Mini: 8,3 x 5,8 cm en Regular: 12 x 8 cm.
De Bitatto mini is er in 6 eigentijdse kleuren, de Bitatto Regular in 9 kleuren.

Is het pakje leeg? De Bitatto kan meerdere keren op nieuwe verpakkingen gebruikt worden!

Hoe je Bittato te gebruiken?

De Bitatto neem je in gebruik door het plastic sluitzegel van de billendoekjes, gezichtsdoekjes etc. af te halen. Daardoor maak je ruimte voor het Bitattodekseltje om deze over de opening te plakken. Wanneer de verpakking leeg is haal je de Bitatto er af en plakt hem gewoon weer op een nieuw pakje doekjes.

Waar te koop?

Je kunt Bitatto via www.aroundkidz.nl bestellen.

Advies verkoopprijs: Regular € 3,75 Mini € 3,25

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety