Babymode: Black&White

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Wie zei dat baby’s alleen maar in het rose of blauw kleuren gekleed moet worden? Ben jij een moderne, modebewuste Mom met een scherp oog voor de laatste modetrends ? Dan weet je vast ook dat Black&White dé modetrend is van 2013.
Pasgeboren baby’s kunnen trouwens nog niet echt kleuren onderscheiden; enkel felrood en felgroen. Grote zwart-wit patronen zorgen voor een groot verschil in contrast en zijn daarom voor baby’s makkelijker te zien.
De combinaties met zwart-wit elementen zijn eindeloos. Durf jij je baby anders te kleden dan de meeste ouders?

1. Laughing Giraffe Rompertje korte mouw met dalmatiër print. Baby rompertjes houden onze baby jongens en meisjes warm, gezellig en perfect in mode.
Prijs € 10.50 via www.babiesandkidsshop.nl

2. Slofjes baby Zwart met Ster van Baby Dutch. Prijs € 23.95 via www.slofjes.nl

3. Baby haarbandje zwart of wit. Zo schattig! Prijs per stuk € 1.99 via www.sennahonline.nl

4. Een comfortabele zwarte legging met gebroken witte raven als print van het merk MOI childrenswear, fair gemaakt in Portugal en ontworpen door een architecte uit Ijsland die in Denemarken woont.
Prijs € 28.6 via www.purestarters.nl

5. Baby meisjes jurk van het merk Le Chic. De jurk heeft een gestreept dessin, versierd met een bloem met kraaltjes op de borst. Het jurkje heeft een ronde hals en lange mouwen. Onderaan heeft de jurk meerdere lagen én een onderjurk.
Prijs € 29.95 via www.wehkamp.nl

6. Kinderwagendoek Baby Peace `Dream - black & white`.
Beschermend gordijn voor aan de kinderwagen, maxi-cosi of draagzak. Gemakkelijk te bevestigen met ringen zonder de kap of autostoel te beschadigen. Biedt bescherming tegen zon, wind, felle lichten en andere omgevingsinvloeden en zorgt dat je kind zich kan settelen in een rustige en veilige omgeving.
Prijs € 34.95 via www.designfabrix.com

7. I-Wawa babyslofjes van canvas in de kleur zwart met een mooie witte bloem erop bedrukt. Uiteraard voorzien van een suède anti slip zooltje.
Prijs € 21.95 via www.baby-slofje.nl

8. The Tiny Universe Suit Zwart/Wit. Voor de kleine heertjes onder ons! Een stoere jumpsuit in de vorm van een kostuum.
Prijs (sale) € 29.95 via www.babiesandkidsshop.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety