Baby Sensory next step : Toddler Sense

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Toddler Sense is een peutergym programma vol avonturen voor uw dreumes, peuter of kleuter. Net als bij Baby Sensory wordt er spelenderwijs van alles geleerd met behulp van leuke ideeën, speelgoed en heerlijke muziek, maar nu gericht op kinderen van 15 maanden tot 4 jaar.

Wat is Toddler Sense?

Het Toddler Sense programma is ontwikkeld door de oprichter van Baby Sensory (Dr. Lin Day) om een veilige en plezierige omgeving te creëren waar dreumesen en peuters kunnen ontdekken en zich kunnen ontwikkelen door middel van spel. De activiteiten zijn een vervolg op de vaardigheden die jouw baby gedurende het eerste levensjaar heeft opgebouwd.

De les begint in het ‘ontdek en ontwikkel’ speelgebied dat elke les anders wordt ingericht. Voor ouders de kans om samen met hun peuter/kleuter het avontuur aan te gaan. Een evenwichtsbalk wordt omgetoverd tot een brug over een krokodillen moeras. In dit deel van de les wordt vrij spel aangemoedigd. Door de uitdagende compositie van materialen worden de motorische ontwikkeling en creativiteit gestimuleerd.

Het vrije spel in het ‘ontdek en ontwikkel’ speelgebied wordt gevolgd door gestructureerde thematische activiteiten. Deze activiteiten zullen ouders inspireren voor speeltips thuis.

Toddler Sense biedt een stimulerende en uitdagende omgeving waarbinnen kinderen, begeleid door hun ouders, kunnen ontdekken, spelen, leren en ontwikkelen. Elke les is samengesteld om de ontwikkeling van de motoriek, communicatie, leervaardigheden en sociale vaardigheden te stimuleren. Dit zal de basis vormen voor de verdere leerontwikkeling.

Waar?

KidsinMotion
Hygieastraat 8 (via Stadionweg 267), 1076 RM Amsterdam

Gratis proefles !

Meld je aan voor de gratis proefles via amsterdam@toddlersense.com !

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety