Alternatief voor de beschuit met muisjes!

RSS feed van 'ik ben zwanger'

"Beschuit met muisjes wordt in Nederland speciaal gegeten wanneer er een baby is geboren. Beschuit met muisjes is een typisch Nederlandse traditie. In Vlaanderen trakteren de ouders na een geboorte op suikerbonen, in Noord-Brabant is dit ook traditie, samen met beschuit met muisjes." (Wikipedia)

Wil je je hele familie en al je vrienden en collega’s op een leuke manier verrassen met een feestelijke traktatie om de geboorte van je kindje te vieren? Maar vind je de traditionele beschuit met muisjes toch een beetje saai en ouderwets? En ben je op zoek naar iets anders en hips? Wij hebben een overzicht van leuke alternatieven voor beschuit met muisjes voor jullie gemaakt.

1. Geboortekoekjes
In een vrolijk ontworpen doosje ontvang je 20 heerlijke geboortekoekjes. De geboortekoekjes zijn als het ware kleine beschuitjes met muisjes. De verse Geboortekoekjes zijn gevuld met een melkcrème en vervolgens bestrooid met echte roze en witte muisjes of blauwe en witte muisjes. Naast deze smakelijke traktatie is er de mogelijkheid om een persoonlijke kaart met boodschap toe te voegen. Je kunt kiezen uit een kaartje met een bestaand ontwerp, of je eigen foto gebruiken om een kaart te ontwerpen. Je ontvangt de geboortekoekjes binnen 5 werkdagen.

www.geboortekoekjes.nl - Prijs: € 8,95 per 20 stuks ( Volumeverpakking voor € 19,5 per 120 stuks)

2. Geboortegebakjes

De geboortegebakjes bestaan uit een opgerolde en getrempeerde kapsel met van binnen een heerlijke crèmevulling. De rand van de vulling is voorzien van een laag marsepein. De combinatie van deze ingrediënten zorgen voor een ware smaaksensatie en geven een extra feestelijke tint aan de geboorte van je kind!

www.geboortegebakjes.nl - Prijs : € 3,49 per 10 stuks

3. Babylicious chololade van Chocstar

Fairtrade chocolade met blauw/roos muisjes en blauw/roos mint hartjes. Breek deze in stukjes en deel uit als lekkere traktatie in plaats van de beschuit met muisjes! Of geef de reep cadeau aan aanstaande ouders.

www.chocstar.nl - Prijs : € 12,35 per chocoladereep (ong 240 gr)

4. Chocolaatjes met muisjes:

4a Chocolade babyvoetjes met blauwe of rose muisjes erop. Je kunt maar liefst 2 kilo bestellen. Hierin zitten ongeveer 100 voetjes , elk zo’n 8 cm x 3,5 cm groot

www.kraamfeestwinkel.nl - Prijs : € 39,95 per 100 stuks (2 kg)

4b Chocoladebaby`s

Chocobaby`s zijn zo schattig. Je kunt ze kiezen in de kleuren blauw en roze. In 1 doos zitten ongeveer 60 chocolade baby’s. De baby’s zijn ongeveer 6 cm groot. Er is genoeg voor iedereen dus!

www.kraamfeestwinkel.nl - Prijs : € 19,50 per 60 stuks

5. Geboorte cupcakes

Deze zoete cakejes maken de komst van een klein meisje of jongetje feestelijk! Leuk voor een babyshower of kraamfeest, maar ook een bijzonder cadeau voor de kersverse ouders! Deze cakejes zijn gemaakt van een lekker luchtig beslag met roomboter. De cakejes zijn met zorg gedecoreerd met heerlijke amandelmarsepein of fondant.

www.feestcakejes.nl - Prijs : € 30 per 12 stuks

6. Geboorte macaroons

Deze heerlijke macaroons maken de komst van een klein jongetje of meisje extra bijzonder! Leuk voor een babyshower of kraamfeest, maar ook een bijzonder cadeau voor de kersverse ouders!

www.feestcakejes.nl - Prijs : € 13.5 per 12 stuks

7. Bonbon beschuitjes

Een erg leuk, origineel en lekker geschenk. Heerlijke Belgische chocolade besprenkeld met roze muisjes. Dus wanneer de baby een meisje is, is deze traktatie een schot in de roos! Met deze chocoladebox met 200 gram bonbons (12 stuks) zal u iedere vader en moeder erg blij maken.

www.chocoladebox.nl - Prijs: € 21,20 per 24 stuks

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety