Winactie : 4 TICKETS VOOR MONSTER JAM 2016 !

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Na het fantastische succes van Monster Jam in Nederland in de afgelopen 10 jaar wilde Feld Motor Sports® het evenement in 2016 nog groter en spectaculairder maken. Stadion De Kuip in Rotterdam is gekozen als de perfecte arena voor deze ongelofelijke show…zonder dak .. the sky is the limit!

Op zaterdag 2 juli 2016 brengt Monster Jam® de spannendste motorsport show ter wereld naar De Kuip in Rotterdam. De kaartverkoop voor deze familieshow is inmiddels gestart. Na het fantastische succes van Monster Jam in Nederland in de afgelopen 10 jaar wilde Feld Motor Sports® het evenement in 2016 nog groter en spectaculairder maken. Stadion De Kuip in Rotterdam is gekozen als de perfecte arena voor deze ongelofelijke show…zonder dak .. the sky is the limit!

De Monster Jam trucks zijn ongeveer 3,65 meter lang en 3,65 meter breed, hebben wielen met een doorsnede van 1,67 meter, wegen tenminste 4.500 kilogram en worden stuk-voor-stuk speciaal met de hand vervaardigd. Iedere Monster Truck is uniek, ze zijn gebouwd voor super hoge snelheden over korte afstanden. Monster Trucks hebben een vermogen van 1.500 tot 2.000 pk en kunnen een topsnelheid bereiken van 160 kilometer per uur. Een Monster Truck kan sprongen maken tot zo’n 40 meter ver (dat is een afstand van meer dan 14 auto’s naast elkaar) en tot zo’n 11 meter hoog. De trucks racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels.

Voor meer informatie ga naar www.monsterjam.nl.

Winactie

Moms and the City mag van Monster Jam 4 kaartjes weggeven voor de show in Rotterdam op zaterdag 2 juli 2016. Wil jij naar de spectaculaire show van Monster Jam ? Doe mee met onze winactie.

a Rafflecopter giveaway

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety