UV beschermende kleding van UV-fashions.nl

RSS feed van 'ik ben zwanger'

De echte zomerse temperaturen in Nederland liggen al weer achter ons, dus overwegen de echte zonaanbidders een tripje naar een warm land of verre bestemming voor wat extra zon.

Voldoende zon is ook gewoon nodig om gezond te blijven. Zo stimuleert de zon de aanmaak van vitamine D. Hiervoor is 15 minuten zon per dag al genoeg.

Te veel zonnen is echter nooit goed en dus is het oppassen geblazen dat je niet verbrandt. De beste bescherming is een combinatie van zonnebranden UV-kleren. Maar wat is het verschil tussen gewone kleding en die met UV factor? Is een gewoon t-shirt is niet genoeg? Het antwoord is dus “Nee”. Een wit katoenen shirt heeft ongeveer beschermingsfactor 10. Wanneer dit shirt nat is, vermindert de beschermingsfactor met de helft. Donkere kleuren beschermen beter. Maar het beste kun je speciale UV-beschermende kleding dragen. Deze bieden een UV-beschermingswaarde van wel 129.

UV zwemkleren voor kinderen is op veel plekken verkrijgbaar. Voor volwassenen is dat een stuk lastiger. Een badpak of bikini lukt nog wel maar jurkjes of t-shirt met UV bescherming zijn moeilijk te vinden. Gelukkig is er nu een gespecialiseerde webwinkel waar je zulke kleding kunt kopen: UV-fashions.nl

Het gehele assortiment UV kleding van UV-Fashions heeft de maximaal mogelijke bescherming van UPF 50+. Met UV kleding met UPF50+ kan 97,5% van de gevaarlijke UV-A en UV-B stralen afgeweerd worden. De materialen zijn zo ontwikkeld dat deze bescherming ook na vele malen wassen behouden blijft.

Bij Uv-fashions heb ik een prachtige strandjurkje uitgezocht zoals op deze foto. Ik vond het jurkje van Cabana life
leuk. Het is niet alleen een jurkje voor het strand. Je kunt het ook als een casual maar verfijnde jurk dragen. De jurkje is met borduurwerk versierd en heeft leuke kwastjes aan de mouwen en taille banden. Alle Cabana Life zon beschermende kleding biedt 50+ UV-bescherming.
Wat vinden jullie er van?

Dit artikel is een samenwerking met UV-fashions

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety