Review : Koop passende kinderschoenen dankzij Plus 12

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Bijna alle ouders weten hoe moeilijk het is om schoenen te kopen voor kinderen. En de juiste maat te kiezen.
Heel vaak hebben (jonge) kinderen geen zin om schoenen te passen. Ouders denken ook vaak de maat wel te kennen.
En zo kopen we de schoenen zonder de kinderen mee te nemen naar de winkel of bij voorbeeld online. Lekker makkelijk!
Klinkt bekend toch?

Kinderen dragen dezelfde schoenen soms langer dan 5 tot 6 maanden omdat veel ouders pas nieuwe schoenen kopen, wanneer de oude echt stuk en aan vervanging toe zijn.
Kinderen geven zelden aan dat hun schoenen knellen omdat kindervoeten nog flexibel zijn en het zenuwstelsel nog niet volledig ontwikkeld is.
En ouders vinden het vaak lastig te bepalen of de kinderen hun schoenen nog wel passen. Zo komt het dat kinderen vaak maandenlang doorlopen in te kleine schoenen.

Recent onderzoek onder 800 kinderen tussen de 3 en 7 heeft aangetoond dat meer dan de helft te kleine schoenen draagt. Sommige kinderen lopen zelfs op schoenen die 4 maten te klein zijn.
Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor het kind. Een goed passende kinderschoen moet tenminste 12 mm langer zijn dan de voeten van het kind. Ouders doen er goed aan de voeten en de binnen afmeting van de schoenen regelmatig te meten en controleren. De onderzoekers hebben n.a.v. deze resultaten een handig hulpmiddel Plus 12 ontwikkeld waarmee ouders eenvoudig thuis de voeten en schoenen van hun kinderen kunnen meten.

Wij hebben Plus 12 zelf natuurlijk ook getest. Het is een handig hulpmiddel, makkelijk in gebruik en wordt in een handig plastic doosje geleverd. Je kunt Plus 12 dus makkelijk meenemen naar de winkel.
Hoe het werkt kun je zien in onderstaande film

Review

Tot mijn grote schrik ontdekte ik dat al mijn 3 kinderen te kleine schoenen dragen. Met hulp van Plus 12 heb ik nu nieuwe, passende schoenen voor hen gekocht.
Volgens Plus 12 had mijn oudste kind maat 33. Dat bleek overeen te komen met schoenmaat 35 in de winkel! Maar liefst 2 maten verschil!
Het is de eerste keer in 8 jaar dat mijn zoon tegen mij zei: Mam, wat zitten mijn schoenen nu toch lekker.

Kun je je voorstellen hoe blij ik was? Voorheen kocht ik dus altijd te kleine schoenen voor mijn kind. Dat is vanaf nu opgelost, dankzij Plus 12.
Helemaal goedgekeurd dus.

Voor meer informatie ga naar www.meetmaatje.nl


Dit artikel is een samenwerking met meetmaatje.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety