Organic babykleding & accessoires voor elk budget

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Vanaf 15 september 2016 vind je bij Lidl een nieuwe babycollectie met hippe organic babykleding en accessoires zoals schoentjes, sokjes en wikkeldoeken. Ook leuk om cadeau te geven: alle items zijn verpakt in een mooie geschenkverpakking.

100% biologischkatoen

De huid van baby’s is vaak extra gevoelig en verdient natuurlijk de allerbeste zorg. Alle kleding en accessoires van deze babycollectie zijn gemaakt van zachte materialen, zoals 100% biologisch katoen: vriendelijk voor de huid en het milieu. Biologisch katoen is GOTS-gecertificeerd*: dit betekent dat bij de katoenteelt en de verwerking van de stof aan extra milieu- en sociale criteria wordt voldaan. Zo worden er geen schadelijke chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt en wordt er verantwoord omgegaan met water, energie en afval. (*Global Organic Textile Standard)

Kleineprijsjes

In verwachting? Baby op komst in je omgeving? Je hoeft niet meer eerst naar een babyspeciaalzaak om een leuk cadeautje te vinden: de Lidl babycollectie bestaat uit diverse items voor kleine prijsjes zodat je met elk budget een hippe (organic) baby-musthave kunt vinden. De prijzen variëren van € 2,99 tot € 8,99. De collectie is tijdelijk verkrijgbaar dus pak je kans vanaf 15 september om alvast de leukste cadeautjes in huis te halen.

De collectie is vanaf 15 september 2016 bij alle Lidl vestigingen in Nederland verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety