Nieuw Meisjesmerk : ByDashian - Volg Je Hart

RSS feed van 'ik ben zwanger'

We are ByDashian...

Met grote trots presenteren wij onze eigen kinderkleding gericht op meisjes tussen de 4 en 10 jaar. De jurkjes en tuniekjes hebben we samen met onze kinderen Isis (9 jaar) en Liv (7 jaar) ontworpen. Zij hebben een belangrijke rol gespeeld in de keuze van modellen, stof en ook de pasvorm. Daarnaast staan zij ook model voor de nieuwe lijn.

Onze eerste collectie bestaat uit negen modellen en is in beperkte aantallen geproduceerd. Hierdoor heeft uw kind een exclusief kledingstuk. Wij werken met de beste stoffen uit Italië. Prijsrange: € 34,95 - € 49,95.

Onze filosofie is dat je het mooiste resultaat krijgt als je iets doet vanuit je hart en met passie. Daarom hebben we ervoor gekozen om niet te werken met vaste collecties. Wij volgen ons gevoel en hart en alleen als we een leuk model hebben met mooie stoffen en een goede pasvorm zullen we deze laten produceren. Hierdoor maken we alleen de kleding die wij en onze kinderen mooi vinden.

Leuke bijkomstigheid, als bedankje hebben we aan alle jurkjes en tuniekjes een leuk bedeltje gehangen in vorm van een zilveren veertje.

www.bydashian.com


Lots of love,

ByDashian

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety