Nieuw in Nederland : Bunchems

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Na het populaire constructie speelgoed, wordt de hype rondom activity speelgoed steeds groter. Speelgoedspecialist Spin Master komt vanaf medio februari met een unieke aanvulling op deze trend: Bunchems. De hype in wording is een gepatenteerd ontwerp van kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar blijven haken. Kinderen kunnen snel, eenvoudig en eindeloos hun favoriete dieren, planten of andere fantasieën tot leven brengen met de Bunchems. De 3D-creaties spreken pas echt tot de verbeelding met de bijbehorende accessoires, zoals schattige dierenpootjes, grote ogen of oren, vleugels of een hippe bril.

Goed nieuws voor de ouders: de Bunchems zijn eenvoudig op te ruimen nadat de kids zijn uitgespeeld. Geen lijm-, papier- of kleiresten die het interieur kunnen beschadigen. Een mooie bijkomstigheid: de Bunchems zijn keer op keer herbruikbaar. Wel zo fijn!

Nieuwe producten

Bunchems trapt dit voorjaar, en tevens haar eerste keer in Nederland, af met twee innovatieve producten. Zo is er een heuse Travel Easel verkrijgbaar: een handig koffertje (inclusief 150 Bunchems), waarmee de kids overal met hun Bunchems kunnen spelen. In de koffer zit een kleefbare klep, waarop ze hun creaties meteen kunnen realiseren. Handig te gebruiken tijdens een lange autorit, als tijdverdrijf op reis of als vermaak in een restaurant.

Willen de kleine creatievelingen hun favoriete huisdier namaken? Dat kan met de Creation Packs. De patronen zijn zo ontworpen dat de kleurrijke balletjes gebruikt kunnen worden voor het creëren van andere, nieuwe (huis)dieren en/of insecten. Dit pakket bestaat uit 60 Bunchems en een groot aantal verschillende accessoires.

Krijgen de kids er geen genoeg van? Kies dan voor het uitgebreide Bunchems Mega Pack. Met dit pakket kunnen in totaal 36 verschillende 3D-creaties worden gemaakt, waaronder een uil, een beer, aapjes, auto’s en nog veel meer. Om al deze ontwerpen te bouwen, zitten er 350 Bunchems en 37 diverse accessoires in dit grote pakket.

Nieuwe trend anno 2016: activity speelgoed

Het activity speelsegment is het hardst groeiende segment binnen de speelgoedbranche anno 2016 en stimuleert het “ontdekken” bij kinderen en moedigt hen aan grenzen te verleggen. Zo wakkert Bunchems het vermogen aan om creatief te denken en eigen creaties te creëren.

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety