KInderbedden van Kidsgigant + review

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Een kinderbed kiezen, dan klinktmakkelijker dan het is. Vandaag de dag valt er heel wat te kiezen op het gebied van (kinder)bedden. Je kunt kiezen voor een simpel “basic” bed, een bed met een opbergruimte, een hutbed, een hoogslaper of een stapelbed als je 2 kindjes op 1 kamer slapen. Natuurlijk kun je ook beginnen met een eenvoudig bed en dat vervolgens verder uitbreiden. Heel handig.

Een goed bed begint met een goed bedframe. Belangrijk zijn daarbij de kwaliteit èn functionaliteit. Dat supermooie design bed is wellicht niet van goede kwaliteit of functioneel in gebruik.

Een bed moet minstens 20 tot 30 cm langer zijn dan de slaper. Mijn oudste zoontje Andreas is 9 en vrij lang voor zijn leeftijd. Met het lengte van 146 cm kom je dan al snel bij de tienerkamers terecht. Onlangs heeft de kamer van Andreas een nieuwe look gekregen, helemaal gestyled naar zijn eigen smaak met hip behang met stoere graffiti prints.

Het ideale moment dus om ook een nieuw bed te kiezen. Van Kidsgigant kreeg ik voor Andreas Lifetime bed om te reviewen. Lifetime bed is van massief (knoestvrij) grenenhout gemaakt. De witte lak afwerking geeft het bed een moderne en strakke uitstraling en maakt het bed gemakkelijk te combineren. Het past perfect bij de witte commode en kast die al in de kamer staan.

Het bed van Lifetime is heel makkelijk om op te zetten. Dat heb ik zelf, samen met mijn zoontje, gedaan. Inmiddels slaapt hij al 3 weken in zijn nieuwe bed en is er erg blij mee.

Het ‘ oude’ bed van Andreas is nu ‘ doorgeschoven’ naar zijn 2 jaar jongere broertje Gabriel. Het is een Flexa bed van Kidsgigant. Ook met dit bed zijn we nog altijd heel tevreden. Zo heeft het Flexabed bij voorbeeld een extra uitvalbeveiliging en kan eenvoudig worden uitgebouwd naar een verhoogde halfhoogslaper. Gabriel durft nog niet op te slapen in op deze hoogte. Dus dat dachten wij rustig af.

Twijfel jij over het kinderbed of heb je nog inspiratie nodig? Neem dan rustig de tijd en ga naar www.kidsgigant.nl om inspiratie op te doen. Daar vind je bedden voor elke smaak èn portmonee.

Dit artikel is een samenwerking met Kidsgigant

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety