Comfortabele draagdoeken van Je Porte Mon Bébé

RSS feed van 'ik ben zwanger'

Het Franse merk Je Porte Mon Bébé, oftewel ‘ik draag mijn baby’, is al geruime tijd marktleider in Frankrijk in draagdoeken. Sinds kort zijn deze bijzondere draagdoeken ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar, in vier uitvoeringen met elk een geheel eigen design. De doeken zijn gemaakt van hoge kwaliteit geweven draagdoek waaraan een klein beetje spandex is toegevoegd voor nèt de juiste stretch. Hierdoor zijn ze zowel stevig als comfortabel en kun je ‘m bovendien al omknopen voordat je kindje erin gaat. Heel handig als je bijvoorbeeld een schone luier wilt geven of als je kindje even in de maxi cosi moet. Waar andere doeken vrij snel kunnen gaan lubberen of zwaar aanvoelen, blijven deze altijd hun vorm behouden en dragen lekker licht. Ideaal om je kindje overal in mee te nemen en altijd dichtbij je te hebben!

Als je met een baby of peuter eropuit gaat, is een kinderwagen of buggy niet altijd even handig. Immers, soms is het eenvoudigweg te druk of is de ondergrond minder geschikt. Een draagdoek is dan de perfecte oplossing, waarbij je geen last hebt van trappen of andermans voeten hoeft te ontwijken. Ook in huis is een draagdoek ideaal. Je hebt lekker je handen vrij en door het directe contact is je kindje lekker rustig en slaapt makkelijk in.

Stevig met een beetje stretch

De draagdoeken van Je Porte Mon Bébé zijn verkrijgbaar in vier bijzondere modellen. Zo is er een Basic uitvoering, in mooie effen design of hippe tattoo print. Daarnaast is er de Original, met een handig zakje aan de voorzijde om bijvoorbeeld een speentje in op te bergen. Voor wie het lastig vindt om een draagdoek zelf om te knopen, is er de Little Wrap die je vast kunt maken met behulp van een handige ring. Al deze modellen bestaan uit hoge kwaliteit geweven draagdoek waaraan een klein beetje stretch is toegevoegd voor extra draagcomfort. De doek blijft altijd in vorm en slijt niet na intensief gebruik of door het toenemend gewicht van je kindje. De draagdoek is geschikt voor alle kindjes van 2 tot 14 kg, zelfs premature baby’s. De doek is dicht, zacht en ademend en vormt zich als een tweede huid rond het lichaam van je baby. Tegelijkertijd biedt hij stevige ondersteuning voor zowel je kindje als jezelf. Naast deze drie draagdoeken, is er ook nog de Fysio Carrier. Dit is een extra ergonomisch gevormde drager voor op de rug of buik.

Volledig veilig

Alle draagdoeken van Je Porte Mon Bébé worden in Europa gemaakt van de beste kwaliteit katoen en zijn Oeko Tex 100 gecertificeerd, dus vrij van zware metalen en allergische kleurstoffen. Daarnaast is de JPMBB drager erkend door het Internationale Heupdysplasie Instituut als een product dat een gezonde ontwikkeling van de heupen ondersteund, zodat hij niet alleen heel comfortabel maar ook volledig veilig is voor jou en je kindje.

Voor meer informatie: www.kleinegiraf.nl

   
De Blije Doos 120x600
BlogSociety